Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
16 sonuçtan 11 ile 16 arası

Konu: Siz olsaydınız ne yapardınız ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmem bi fatiha okurdum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım avlardım....yenirmi o balık bilmem..ama avlardım evet..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

balığı tatlı bir dille ikna etmeye çalışırdım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EĞİTİMMEB'e 10 bin YTL ödüllü fizik sorusu 25 Temmuz 2008 09:05
    Milli Eğitim Bakanlığı’na noter tasdikli bir yazı gönderen bir vatandaş, yazıda bir fizik formülü göndererek, bu formülün kanıtlanmasını istedi. İşte formül:
    Mehmet Bayraktar isimli vatandaş, MEB’e gönderdiği yazıda formülün kanıtlanması halinde 10 bin YTL vereceğini taahhüt etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’na noterden onaylı bir yazı gönderildi. Mehmet Bayraktar isimli vatandaş Bakanlığa gönderdiği yazıda, Bakanlık yetkililerinin "kE=gzE=mv²/2, pE=mgh, genel çekim F=GM m/r² ve F=kqı, q2/d²" formüllerini kanıtlanmasını istedi. Bayraktar, kişi, kurul ve kurumun söz konusu formülü kanıtlaması halinde, 10 bin YTL vereceğini bildirdi.
    bakalım kim kazanacak.çok ilginçdegilmi? ALINTI

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akharman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    EĞİTİMMEB'e 10 bin YTL ödüllü fizik sorusu 25 Temmuz 2008 09:05
    Milli Eğitim Bakanlığı’na noter tasdikli bir yazı gönderen bir vatandaş, yazıda bir fizik formülü göndererek, bu formülün kanıtlanmasını istedi. İşte formül:
    Mehmet Bayraktar isimli vatandaş, MEB’e gönderdiği yazıda formülün kanıtlanması halinde 10 bin YTL vereceğini taahhüt etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’na noterden onaylı bir yazı gönderildi. Mehmet Bayraktar isimli vatandaş Bakanlığa gönderdiği yazıda, Bakanlık yetkililerinin "kE=gzE=mv²/2, pE=mgh, genel çekim F=GM m/r² ve F=kqı, q2/d²" formüllerini kanıtlanmasını istedi. Bayraktar, kişi, kurul ve kurumun söz konusu formülü kanıtlaması halinde, 10 bin YTL vereceğini bildirdi.
    bakalım kim kazanacak.çok ilginçdegilmi? ALINTI
    arkadaşım bu yazıyla köpek balığının ne alakası var?
    yoksa balığa matemetik ögretip yırtmayımı düşünüyorsun
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi en güzel yapılacak şey oturup ALLAH'a dua edeceksin. Ve en sonunda kelime-i şahadet getireceksin. Bari müslüman ölelim diye. Çünkü başka kurtuluş yolu yok!! baksana köpek balığı nasıl geliyo aç gibi?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri