Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon
85 sonuçtan 61 ile 70 arası

Konu: Windows XP PERFECT SP3+ PLUS EDITION

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için tesekkürler

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

link sağlam sanırım hata bende
    Konu western32483 tarafından (26-12-2008 Saat 23:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: sanırım hata bende pc2n den kaynaklandı

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

linklerde problem yok.
    tekrar denemekte fayda var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ben linkleri sorunsuzca indirdim.yanlız su problemle karsılastım 1.partı indirdikten sonra direk 5. parta geciyor ve dosya masa üstüne geliyor .sonra 2,partı actığımda yine 5,parta gecip masa üstüne gelmedi benim anlamadığım diğer partları indirdirdiğim halde diğerlerini açmayacakmıyız konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Parola

Slm Ben Xp Ye Parola Koyayım Dedim şimdide Kaldıramıyom Kullanıcı Hesaplarına Bakıyom Parolayı Kaldır Yazmıyor Nasıl Kladırabilirim Parolayı Yardımcı Olursanız Sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ekomanya Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm Ben Xp Ye Parola Koyayım Dedim şimdide Kaldıramıyom Kullanıcı Hesaplarına Bakıyom Parolayı Kaldır Yazmıyor Nasıl Kladırabilirim Parolayı Yardımcı Olursanız Sevinirim
    Başlat>Çalıştır a

'' control userpasswords2
    '' yaz.

Çıkan ekranda "Users must enter a user name and a password to use this computer" seçeneği var (Sendeki türkçeyse "kullanıcılar bu bilgisayarı kullanmak için bir kullanıcı adı ve parola girmek zorundadır" .Onun tikini kaldırıp tamam de. Sana kullanıcı adını ve parolanı soracaktır. Bunları da girdikten sonra artık windows başlarken direk açılır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tşk

tşkler oldu. bir sorum daha olacaktı unutulan internet şifresini nasıl kaldıracam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Donanım

Sata/Raid/Ahci Driverları: ALi/ULi, ATI/AMD, Intel, Jmicron, Nvidia, SiS, VIA ve Asus ATK ve Nvidia Smu gibi yaygın üreticilerin ATA, SATA, RAID, AHCI driverları entegredir. Böylece birçok masaüstü ve laptop sistemlere XP kurma derdi, disketle sürücü yükleme gibi dertler bitiyor.
    bugun çok işime yaradı
    100 milyon kere teşekkürler tekrardan..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım mükemmel teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

laptopa perfecti kurdum winapı veya media player kullandıgımda tümünü yürüt diyorum fakat öge taşı diye bir bölüm açılıyor ancak bu bölümü kapattığımda yürütüyor bu problemin çözümü vamı arkadaşlar yardım bekliyorum

Sayfa 7/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri