Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kedinin zor anları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Kedinin zor anları

Kedinin zor anları

Kedi nasıl olduysa pencerenin pervazında mahsur kaldı. 6. kattaki kediye ulaşmak hiç de kolay olmadı.
    Ankara'daki Denizcilik Müsteşarlığı binasının pencere pervazında mahsur kalan kedi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Genel Müdür odasının bulunduğu 6. katın pencere pervazında bir kedinin olduğunu fark eden Müsteşarlık çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi.

Müsteşarlık binasının bahçesine gelen itfaiye ekipleri önce merdivenle kediye ulaşmaya çalıştı.

Uzun süren mücadele

Bunda başarılı olamayan ekipler, daha sonra binanın 5'inci katının penceresinden uzatılan bir aparatla kediyi yakaladı. Yaklaşık 2 saat pencere pervazında kurtarılmayı bekleyen kedi, daha sonra aşağı indirildi.

Kaynak:İnternet haber

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık hayvan ne ıskence cekmıstır be!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazık hayvan ne ıskence cekmıstır be!
    kedi gene güvercin peşinde başına geleceklerden habersiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gözümün önüne yaşadığım bir olay geldi.
    bundan 12 - 13 sene önce güvercin beslediğim zamanlarda evimin terasında böle bir kediyi sıkıştırmıştım. daha dorusu komşumun camında duruyordu. oraya nereden nasıl geldi bilmiyorum ama geceden sabaha kadar orada bekledi en sonunda benim güvercinlerime yetişemeyeceğimi anladı. attı kendini 5inci kattan aşağıya ama adı üstünde. kedi.. yere düştükten 20 sn sonra kalktı koşa koşa gitti.. kaldı 8 canı.
    itiraf edeyim ; eğer benim çatıda olsaydı ve görseydim zaten ben aşağıya atacaktım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gözümün önüne yaşadığım bir olay geldi.
    bundan 12 - 13 sene önce güvercin beslediğim zamanlarda evimin terasında böle bir kediyi sıkıştırmıştım. daha dorusu komşumun camında duruyordu. oraya nereden nasıl geldi bilmiyorum ama geceden sabaha kadar orada bekledi en sonunda benim güvercinlerime yetişemeyeceğimi anladı. attı kendini 5inci kattan aşağıya ama adı üstünde. kedi.. yere düştükten 20 sn sonra kalktı koşa koşa gitti..kaldı 8 canı.
    itiraf edeyim ; eğer benim çatıda olsaydı ve görseydim zaten ben aşağıya atacaktım..
    allah sana uzun ömür versin.... kaldı 8 canı
    ama hakikaten güvercinlerin baş düşmanı kedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    allah sana uzun ömür versin.... kaldı 8 canı
    ama hakikaten güvercinlerin baş düşmanı kedi
    aynen öyle. hep kuş peşindeler yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet malesef bizim kedi güvercin yakalama uğruna 3.kattan aşağı uçmuştu.1 hafta tedavi gördükten sonra iyileşebildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adnanarkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet malesef bizim kedi güvercin yakalama uğruna 3.kattan aşağı uçmuştu.1 hafta tedavi gördükten sonra iyileşebildi.
    yazık kedıye yaa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri