Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: 2256 yılından geldiğini iddia eden adam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı bayraktar3407 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kutsal kitapda zamanda yolculuk hakkında bilgiler mevcut dünya aslında küçük degil bilgilerinize.
    konuyu açarsanız sevinirim zira bu adam ortalığı dolandırmış sonrada okkalı bir yalan atmış ama o kadar ilginçki attığı yalana kendi bile inanıp olmadık şeyler türetmeye başlamış bu adam benim kanaatimce çok zeki bir adam resmen kendine deli süsü veriyor lütfen bu işe kitabımızı karıştırmayalım zira çok mantıksız olur sizin söylediğiniz zamanda yolculuğa gelince michael j.fox un oynadığı back to the future filmiydi tekrar rica ediyorum olduk olmadık şeylere mübarek kitabımızı karıştırmayalım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu açarsanız sevinirim zira bu adam ortalığı dolandırmış sonrada okkalı bir yalan atmış ama o kadar ilginçki attığı yalana kendi bile inanıp olmadık şeyler türetmeye başlamış bu adam benim kanaatimce çok zeki bir adam resmen kendine deli süsü veriyor lütfen bu işe kitabımızı karıştırmayalım zira çok mantıksız olur sizin söylediğiniz zamanda yolculuğa gelince michael j.fox un oynadığı back to the future filmiydi tekrar rica ediyorum olduk olmadık şeylere mübarek kitabımızı karıştırmayalım!
    evet zamanda yolculuk diye bir şeyi insanoğlunun yapabilmesi mümkün değil eğer bu mümkünse zaten insanoğlu bu güce ulaşmadan kıyamet kopar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın daha çocuklugumuzda cep te tv tlfn olacagına kim inanırdı olurmu olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ona bakarsan mehmet ali agca ben hazreti aliyim dedi busefer ben isayım dedi herkez flimlerden ve tv lerden etkileniyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden olmasın daha çocuklugumuzda cep te tv tlfn olacagına kim inanırdı olurmu olur.
    olamaz öyle şey şayet olsaydı insan kıyamet kopmadan önce zamanı geçmişe alır sevap işlerdi bol bol yani tövbe haşa Allah'ın koydu zamanı vs. herşeyi değiştirmiş durumda olurdu bunada kimsenin gücü yetmez öyle şey yok ben şuna şaşırdım adam niye peygamberlik ilan etmemiş?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mesaj Tarihi bir sene olmuş acaba sonuç ne oldu,adam 2000 bilmemkaça tınladımı bilen var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cesur22 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mesaj Tarihi bir sene olmuş acaba sonuç ne oldu,adam 2000 bilmemkaça tınladımı bilen var mı?

DEMİ ŞİMDİ ADAM ZEVKÜ SEFA İÇERİSİNDEDİR HERHALDE BU ZAMAN DA KAZANDIĞI PARA GERÇİ OZAMANDA GEÇMEZ AMA /HERHALDE WC KAĞIDI YAPMIŞTIR
    SEMERKAND

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nedensee dini içerikler ile ilgili haberler bizim kamuoyumuzda hemen kabul görüyor uydurma olsa bile ama bilimsel bir olgu şüphe ile karşılanıyor...buda henüz insanlarımızın bilgi çağına ulaşmadığındandır ben şimdi çıksam desemki deprem gecesi bir mezarlıkta tüm ölüler kalkmış ellerini açmış dua ediyodu herkes inanır.yalanda olsa...ama maalesefki koskoca ucu bucağı olmayan bir alemdee bizden başka hiç bir canlının yaşamadığına inana bizler bir başka alemden gelen veya geldiği kabul edilen varlıklara (yalanda olsa) güler geçer üzerinde düşünmezler bile oysa bazı şeylere inanmasak bile üzerinde düşünmemiz gerekir...inanmamaktaki sebepde şudur insanın beyni henüz onu kavrama düzeyinde değildir o ona masal gelir çok değil 70 li yıllarda uzay 1999 diye bir dizi vardı uzun kulaklı msr.spark diye bir karekter oynuyodu ve ordaki kapılar yaklaşınca açılıyodu ailem derdiki yalana bak kapı yaklaşınca açılırmı saçmalık ) oysa şimdi verin parayı ewinize taktırın....bilimin sonu yok dostlar herşey yalan herşey doğru olabilir ama yalan deyip geçerseniz bilim sizin uzağınızda kalır ve onu takip edenlerin arkasında gölge gibi yaşarsınınz maalesef bizim şu an yaşadığımız gibi....saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demekki 2256 yılında bile dünya ayakta. Batmamış yani. hahaha

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri