Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2256 yılından geldiğini iddia eden adam...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kutsal kitapda zamanda yolculuk hakkında bilgiler mevcut dünya aslında küçük degil bilgilerinize.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı bayraktar3407 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kutsal kitapda zamanda yolculuk hakkında bilgiler mevcut dünya aslında küçük degil bilgilerinize.
    konuyu açarsanız sevinirim zira bu adam ortalığı dolandırmış sonrada okkalı bir yalan atmış ama o kadar ilginçki attığı yalana kendi bile inanıp olmadık şeyler türetmeye başlamış bu adam benim kanaatimce çok zeki bir adam resmen kendine deli süsü veriyor lütfen bu işe kitabımızı karıştırmayalım zira çok mantıksız olur sizin söylediğiniz zamanda yolculuğa gelince michael j.fox un oynadığı back to the future filmiydi tekrar rica ediyorum olduk olmadık şeylere mübarek kitabımızı karıştırmayalım!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    konuyu açarsanız sevinirim zira bu adam ortalığı dolandırmış sonrada okkalı bir yalan atmış ama o kadar ilginçki attığı yalana kendi bile inanıp olmadık şeyler türetmeye başlamış bu adam benim kanaatimce çok zeki bir adam resmen kendine deli süsü veriyor lütfen bu işe kitabımızı karıştırmayalım zira çok mantıksız olur sizin söylediğiniz zamanda yolculuğa gelince michael j.fox un oynadığı back to the future filmiydi tekrar rica ediyorum olduk olmadık şeylere mübarek kitabımızı karıştırmayalım!
    evet zamanda yolculuk diye bir şeyi insanoğlunun yapabilmesi mümkün değil eğer bu mümkünse zaten insanoğlu bu güce ulaşmadan kıyamet kopar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri