Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Pc başında cok oturanlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Pc başında cok oturanlara

54 yaşındaki Childress H. Wanamaker, ABD'nin New York şehrinde bir yeni medya şirketinde muhasebe müdürü olarak çalışmaktadır. En büyük korkusuysa internette takip ettiği 48 tartışma grubundaki olaylardan geri kalmaktır.

Bilgisayar başından asla kalkmadığı için zamanla yemeklerini de aksatmaya başlar. 26 yıllık karısı yemeklerini tepsiyle önüne getirir ama bu bile onun ellerini klavyeden kaldıramaz.

Kayıtlarına göre Wanamaker tartışma gruplarına ortalama her iki dakikada bir mesaj yazar. Oğlu Lucian'ın onu kaldırmak için arabasının çalınmakta olduğunu söylemesi bile Wanamaker'ı kıpırdatmaz.

Raporlara göre son dönemlerde ilgili ilgisiz her tartışmaya dalarak laf yetiştirmeye başlar. Buna ek olarak bu forumların içinden 15 bin 250 kişiyle de düzenli olarak mesajlaşır. 375 blog sitesini takip ederken bir de kendi blog sitesini kurmaya kalkar.

Sonunda Wanamaker evinde bilgisayarı başında açlıktan ölmüş olarak bulunur! İnternetin en derin yan etkisi olarak tarihe adını yazdırarak aramızdan ayrılır. Üstelik forumlarda hâlâ adı geçiyor.

Fakat Ne yazık ki cevap veremiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gecen sene neredeyse bende böle bir durumla karşışalaşacktım. Lanet olası bir online oyun yuzunden gece gunduz pc başından kalkmadım. yemek bile pc başında yedim. sonrada kendi kendime dedimki ben ne yapıyorum yaa kalktım pcden meyerse yaz gelmiş gittim tatile bir dahada o oyunu oynamadım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be ne adammış! yemeği bile ihmal ettiyse bu adam ölmeyi haketmiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gecen sene neredeyse bende böle bir durumla karşışalaşacktım. Lanet olası bir online oyun yuzunden gece gunduz pc başından kalkmadım. yemek bile pc başında yedim. sonrada kendi kendime dedimki ben ne yapıyorum yaa kalktım pcden meyerse yaz gelmiş gittim tatile bir dahada o oyunu oynamadım..
    sen şimdi ogame dersin tam bir baş belası 3 yıl sonra anca kurtuldum inşallah bidaha başlamam gece saat kuruyordum kalkmak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fazla abartmaya gerek yok sonuçta dışarda hayat devam etmekte herşeyin dengeli olması lazım eğer neti sadec eğlenmek ve iyi vakit geçirmek için kullanabiliyorsa insan ne ala ama kötü bir saplantı haline geliyorsa insanlardan soyutluyorsa kendi başına kalmana sebebp oluyorsa o zmana durup biraz düşünme zamanı gelmiştir sonuçta hayatımız bir modemee bağlı şekilde devam etmiyor hayatın gerçekleri var !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet o game adlı oyunun bazı kişilerde saplantı hale geldiğini bende duydum illet bişey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pc başında oturmak gerçektende hastalık insan bir daldımıydı saatler nasıl geçiyor anlamıyor, mesale bendede göz rahatsızlıkları yapıyor gözde kaşınma ağrı vb rahatsızlıklar meydana getiriyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malesef birkere kaptırdınmı kalkamıyorsun başından.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri