Kezman, Aragones'e zehir kustu! Paris hayali suya düþen Kezman, Fener yönetimi ve Aragones'e ateþ püskürdü!
Fener'de Mateja Kezman konusunda ilginç geliþmeler yaþanýyor. Her ne kadar dünün gündemi baþkan Aziz Yýldýrým’ýn açýklamalarý gibi görünse de Sýrp oyuncu bu gündemin önüne geçen açýklamalar ve davranýþlarda bulundu.
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Paris Saint Germain’in resmen istediði Kezman öyle sözler kullandý ki bir anlamda faturayý teknik direktör Aragones ve F.Bahçe yönetimine çýkardý. PGS’ye gitmek isteyen ancak önceki gün yapýlan görüþmelerden sonuç alýnamamasý üzerine konuþan Kezman’ýn zehir zemberek açýklamalarý þöyle:
‘2 ALIRIM AMA YEDEK KALMAM’
“F.Bahçe’de 2 sezondur mutluydum. Ara ara haksýz eleþtiriler alsam da ben iþimi yapýyordum. Aragones’in geliþiyle huzurum iyice kaçtý. Avusturya kampýnda ilk görüþmemizde bana ’yedek oturacaksan bu takýmda kal’ dedi. Ben de ’ben yedek kalmam, kendime takým bulurum’dedim. Yollarýmýzý o dakika ayýrdýk. Ben Chelsea’de oynarken Mourinho bile beni yedek býrakamadý. Yedek býrakmaya baþlayýnca Chelsea gibi bir kulüpten ayrýldým. Aragones için de giderim. Gideceðim kulüpte huzur ve mutluluk istiyorum. Paris Saint Germain’de de bunu gördüm. Þimdi beni istemeyenler iþi yokuþa sürüyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor. 3 milyon Euro almam da 2 milyon Euro alýrým ama yedek kalmam.
‘BENÝ GÖRMEDEN KARAR VERDÝ’
Ben F.Bahçe için elimden geleni yaptýðýma inanýyorum. Hýrsým ve mücadelemi taraftar beðeniyor. Ama teknik direktörümüz Aragones beni görmeden kararýný hemen verdi. Daha önce de söylediðim gibi Semih yedek kalmayý kabullenebiliyordu ama ben bu durumdan rahatsýz oluyordum. Bu þartlarda kalmam zor. ” PSG ile yapýlan görüþmelerden sonuç alýnamamasý Kezman’ý iyice kýzdýrýrken Fransýz kulübünün yetkilisinin de Paris’e döndüðü öðrenildi. Kezman’ýn PSG’ye gitmek için yönetimden anlayýþ beklediði ve bir an önce bu konuda kendisine kolaylýk saðlanmasýný istediði belirtildi.
Ýnternet Spor

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri