REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bobo 3 Güiza eder

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bobo 3 Güiza eder

Siyah-Beyazlı takımın Genel Menajeri Sinan Engin, geçen sezon beklentilerin uzağında kalan Bobo'ya övgüler dizdi...
    Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, transfer söylentileri nedeniyle istenilenden uzak bir performans gösteren Bobo'nun yeni sezonda takımı sırtlayacağını söyledi. Engin, Bobo'nun Güiza'dan daha iyi bir golcü olduğunu idda etti.

Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Brezilyalı Bobo'ya destek verdi. Siya-beyazlıların sezon başı kampında isteksiz görüntüsü ile dikkat çeken Brezilyalı Bobo'ya menajer Sinan Engin sahip çıktı.

Menajerlerin sürekli Brezilyalı futbolcunun aklını karıştırmaya çalıştığını söyleyen Engin, Brezilyalı yıldızın kesinlikle Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini ve kendilerine yeni sezonda bambaşka bir Bobo izlettireceğinin sözünü verdiğini söyledi.

Engin, Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza'ya da gönedermede bulunarak, Brezilyalı Bobo'nun İspanyol futbolcudan 3 gömlek üstün olduğunu idda etti.

Güiza'nın da iyi bir futbolcunu olduğunu, fakat Bobo kadar aktif bir golcü olmadığını savunan Sinan Engin, Bobo'nun bu sezon geçtiğimiz sezon yaptığı hataları tekrarlamayarak yeniden Beşiktaşlı taraftarların yıldızı olacağını belirtti.

Engin, basında çıkan transfer haberlerini de yalanlayarak, transferi kapattıklarını açıkladı.

ntv spor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam 3 guiza etsin. isterse 5 tane etsin. sanane!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball

Alıntı kanaryam1950 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamam 3 guiza etsin. isterse 5 tane etsin. sanane!
    hoop!adam kendı kulubunun yonetıcısı kendı menfaatlerı dogrultusunda konusma hakkı bulunuyor.holıganızme tartısmaya gerek yok.sezon baslar herkes gerceklerı gorur.bakalım hangısı leblebı gıbı gol atacak.saygılar....:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

offfff..bu bizim sinan engin neden bişeyleri kıyaslama ihtiyacı duyuyoki? herkesin futbolcusu kendi takımına faydalı olsun yeter....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel yorumlar ben YORUMSUZ geçtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaman gösterir kimin ne ettigini ama sinan abimiz bunu hep yapıyor bana ali şeni hatırlatıyor ali babada böyle durduk yere cıkışları severdi böylece gündeme gelirdi hem kendisi hem takım ama sinan engin bu konuda acemi galiba kıyaslama yapacaksan başka şeylerde yap böyle kıyaslama yaparsan insanlar güler gecer biri ispanya gol kralı digeri bilmiyorum ben kac golu var ve gece sezonda gördügü kırmızı kartla takımını büyük yarışta yanlız bırakan bir futbolcu hadi bakalım sinan engin sezon sonu görüz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri