Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: sevgili *****!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sevgili *****!!!!

üstat sen sevgili tikee!!!! Sunny Orjinal Yazılımları....!(Mart Ayı) diye bölüm açmışın ama bu yazılımlar fake değilmi 2004 tarihli orjinal emusuz yazılımlar çıktı niye böyle bişey yapmaya çalışıyonuz anlamıyorum benmi yanlış anladım deneyen yokmu arkadaşlar???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tiker arkadaşımızın verdigi yazılımlar emusuz yazılımlar....bir daha isme konu açmayın...sizin diger forumlara polsat diye verdiginiz yazılımlarıda biliyoruz...tamamı fake

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlayamadım dostum ben hangi foruma veriyorum fake yazılım ne gerek varki ????
    ben sadece sordum niye böylle birşey yapıyorsunuz diye bu arada tike arkadaş değilsin sen ona sordum ben senin cevaplaman yanlış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet yazılımlar orjinal yazılımdır mart ayı yazısı başka bir yazılım için yazıyordum yanlışlıkla bu başlığa eklemişim küçük bir karışıklık bunun için özür dilerim ama amaç kandırmak falan değil yanlış anlaşılmasın zaten yazılımı yükleyince tarih gözükecektir

uyarı için teşekkürler başlık düzeltildi. bu tür yanlışlıkları pm yolu ile bilgi verirseniz daha şık olacağı kanısındayım

Hepinize Kolay Gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu forumdaki tüm görevli olanlar benim arkadaşımdır vede haklarını savunurum ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesleyi uzatmaya gerek yok bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyor
    fakat görevli ve uye hepimiz burdaysak arkadaşız saygılar............

konu kapanmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri