ben memnunum nex 2000 xcı var birde sunny at7010 dcı
Evet
Hayır
Kararsızım
ben memnunum nex 2000 xcı var birde sunny at7010 dcı
bende de next 2000 cıs + var 3 sene oldu alalı çok da memnunum ama bu aralar dreambox almayı düşünüyorum. fakat tam karar vermiş değilim henüz. çeşitleri, özellikleri, yardım alabileceğim yerler konusunda düşünüyorum.
goldmaster(9400 vcı) e devam.2004 yılında hediye gelmişti.halen kullanıyorum
gm 9400 vcı var çok memnunum fakat uydudan güncelleme yapan bi cihaz almak istiyorum ne önerirsiniz ustalar.
Goldmaster 9400 cı ,next YE-9000XCAM ultra ve Skyvision PC kartım var,
ilerde ve şartlar elverdiğinde HD cihaz almayı düşünüyorum.
dreambox 800hd aldım cihaz biraz nazlı ama güzel bir cihaz
Yâdigar Sunny 7010 DCI cihazımı üzülerek söylüyorum forumda sponsorumuz olan Özen Uydu'nun yaptığı Dm500s kampanyası ile değiştiriyorum..
Ben sunny cihazımı 520 ytl'ye almıs bir kişi olarak şu an dm500s acayip ucuz geliyor ve sunnye oranla çok uçuk bir cihaz..yapamadığı iş yok ve fiyatıda ortada..
bende de goldmaster 9100 FTA vardı.Onu satıp inpax small super aldım.şu ana kadar memnunum.motorlu çanak ile paylaşımsız emu ile premier,thor digi,polsat,nilesatta art-showtime,hotbird polsat ve tps açıyor.Zaman zaman emu ile xdream,frexxtv 1-2 ide auto oluyor.1-2 ay kesintisiz izleniyor.sirius ta çözüyor.irdeto 2 desteği iyi.Ama ben işi ilerletip forumun sponsoru olan özenuydunun internet sitesinden bugün bir tane dreambox 500 s siparişi verdim(Not:135 dolar.Çok araştırdım ama daha ucuzunu bulamadım.Üstelik 2 aylık bir serverda hediye ediliyor.Hemde peşin fiyatına 6 taksitle).Daha sonra full bir cccam yada gbox server da alıp nova,cyfra,digi alb,bulsat,max,viasat,canalsat,astra digital + paketlerinide izlemeyi düşünüyorum.Yani bu işin sonu yok.Bakalım ondan sonra ne yapacam? Daha sonra bir HD receiver alacam.Şu an için erken diye düşünüyorum.Çünkü baya bir pahalı.
Konu ersin^^ tarafından (28-07-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.
Gm 9400VCI 2 yıldır kullanıyorum memnunum değiştirmeyi hiç düşünmedim....ve düşünmüyom
Yer imleri