REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Katılımcı sayısı
672. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

268 39.88%
  • Hayır

323 48.07%
  • Kararsızım

81 12.05%
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben memnunum nex 2000 xcı var birde sunny at7010 dcı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de next 2000 cıs + var 3 sene oldu alalı çok da memnunum ama bu aralar dreambox almayı düşünüyorum. fakat tam karar vermiş değilim henüz. çeşitleri, özellikleri, yardım alabileceğim yerler konusunda düşünüyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster(9400 vcı) e devam.2004 yılında hediye gelmişti.halen kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gm 9400 vcı var çok memnunum fakat uydudan güncelleme yapan bi cihaz almak istiyorum ne önerirsiniz ustalar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 9400 cı ,next YE-9000XCAM ultra ve Skyvision PC kartım var,
    ilerde ve şartlar elverdiğinde HD cihaz almayı düşünüyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox 800hd aldım cihaz biraz nazlı ama güzel bir cihaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yâdigar Sunny 7010 DCI cihazımı üzülerek söylüyorum forumda sponsorumuz olan Özen Uydu'nun yaptığı Dm500s kampanyası ile değiştiriyorum..

Ben sunny cihazımı 520 ytl'ye almıs bir kişi olarak şu an dm500s acayip ucuz geliyor ve sunnye oranla çok uçuk bir cihaz..yapamadığı iş yok ve fiyatıda ortada..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de goldmaster 9100 FTA vardı.Onu satıp inpax small super aldım.şu ana kadar memnunum.motorlu çanak ile paylaşımsız emu ile premier,thor digi,polsat,nilesatta art-showtime,hotbird polsat ve tps açıyor.Zaman zaman emu ile xdream,frexxtv 1-2 ide auto oluyor.1-2 ay kesintisiz izleniyor.sirius ta çözüyor.irdeto 2 desteği iyi.Ama ben işi ilerletip forumun sponsoru olan özenuydunun internet sitesinden bugün bir tane dreambox 500 s siparişi verdim(Not:135 dolar.Çok araştırdım ama daha ucuzunu bulamadım.Üstelik 2 aylık bir serverda hediye ediliyor.Hemde peşin fiyatına 6 taksitle).Daha sonra full bir cccam yada gbox server da alıp nova,cyfra,digi alb,bulsat,max,viasat,canalsat,astra digital + paketlerinide izlemeyi düşünüyorum.Yani bu işin sonu yok.Bakalım ondan sonra ne yapacam? Daha sonra bir HD receiver alacam.Şu an için erken diye düşünüyorum.Çünkü baya bir pahalı.
    Konu ersin^^ tarafından (28-07-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gm 9400VCI 2 yıldır kullanıyorum memnunum değiştirmeyi hiç düşünmedim....ve düşünmüyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

drembox 500s kullanıyordum birtane dreambox 600pwr ve dreambox 7020si aldım koleksiyon tam oldu şimdi

Sayfa 3/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri