Amstrad receiver kullanıyorum..çok memnunum
Evet
Hayır
Kararsızım
Amstrad receiver kullanıyorum..çok memnunum
bende sunny 7010dcı(12,01,a5) var. fazla memnun değilim. hard diskli cihazlardan almak istiyorum.(belli bir saatte kayıt yapabilen)
bu cihazların fiyatı hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim
birde klon cihaz nasıl bir cihaz oluyor. bilmek istiyorum
şimdiden teşekkürler
Konu bkacar tarafından (29-07-2008 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.
değerli dostlar benim sunny 7010 dcı var. şuana kadar çok memnunum. analogda sunny di daha düne kadar yazılım desteği veriliyordu yeni bir uydu aldık bellibir müddet sonra onunda yazılım desteğini çekmeyeceğini kim garanti eder. onun için daha tamir yüzü görmemiş 2 makinamda Allaaha şükür. saygılar
Arkadaşlar bende de yumatu ve goldmaster var.Ayrı yerlerde kullanıyorum, ister yazılım desteği olsun ister olmasın ben memnunum.Zaten çalışmaktan tv izlemeye fırsat bulamıyorum fırsat bulsam da kızım fırsat vermiyor Baby tv seyrediyoruz mecburen.
Saygılar,
ben hiç değiştirmem gerek yok sistemi döşemişim 2005 ten beri dreambox next 2000 usb redline
aman ne değiştircem yaww sanki değişince kanallar değişiyo sanki![]()
ben devamlı değiştirdiğimden şu marka diyemiyorum
ama hayalim dreamboxun en son modelidir
ben goldmaster kullanıcısıyım aynı zamanda goldmaster satıcısıyım ve kullanımındanda satışında da memnunum müşterlerimde aynı durumda yazılım desteği şu an itibarı ile yok ama problem yok isteyen müşterilere kart satışlarımız devam etmektedir
ben goldmaster kullanıcısıyım aynı zamanda goldmaster satıcısıyım ve kullanımındanda satışında da memnunum müşterlerimde aynı durumda yazılım desteği şu an itibarı ile yok ama problem yok isteyen müşterilere kart satışlarımız devam etmektedir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri