REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Katılımcı sayısı
672. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

268 39.88%
  • Hayır

323 48.07%
  • Kararsızım

81 12.05%
Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz? soruna ben şöyle bir resim vereyim

usta telefonda uyduyamı bağlı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hüseyin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan usta vardiyelimi çalıştırıyorsun bunları?
    Bazen evet
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta telefonda uyduyamı bağlı
    Telefon(telsiz)adsl baglı. .O telefon bazen uydudaki sinyali bozuyor bende bazı kanallar donmalı geliyor telsiz teli fişten cekiyorum düzeliyor.telsiz telefonu olanlara duyurulur
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır düşünmüyorum artık eskisi gibi tv bile izlemiyorum yaklaşık 1 ay olmuştur tv izlemeyeli...
    :45:
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 vci kullanıyorum bende memnunum. Tek şikayetim şu an irdeto 2 leri çözemiyor olması. 5 tane de uydu var; Turksat - Hotbird - Sirius - Eutelsat w3 - Thor. Şu an bu kadar yetiyor birde astra izleyebilsem süper olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bazen evet

Telefon(telsiz)adsl baglı. .O telefon bazen uydudaki sinyali bozuyor bende bazı kanallar donmalı geliyor telsiz teli fişten cekiyorum düzeliyor.telsiz telefonu olanlara duyurulur
    Evet bu konuda haklısınız bende birkaç yerde bu sorunla karşılaşmıştım.Wireless modem telsiz telefon gibi teknolojik cihazlar uydu sinyalini etkileyebiliyor.Bu sorunu starsat marka recevierde yoğun olarak gördüm.Bilginize...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben degiştirdim dm 500s tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım elımden çok cihaz geçtı özellikle goldmasterın ve sunny ama dream box geçtım cihaz neymış o zaman anladım bence piyasadakı en cihaz sonrasıda tabı next.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla akedeşler, ben alıcıyı değiştireli 2-3 ay oldu için şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Sıkı yönetim gomutanına unutturabilirsem değiştirdiğimi, değiştirebilirim. Ama unutturamazsam iki, üç yıl beklerim herhalde. Bene yazık değil mi be akedeşler? Sayın yönetici akedeşler, öyle çok uyduylan bana heva atiysiniz gibime geliy valla. Bu uyduculuk işi çok hoş bişi de ben nerden bulaştım onu düşünüp duruyom hala!
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla akedeşler, ben alıcıyı değiştireli 2-3 ay oldu için şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Sıkı yönetim gomutanına unutturabilirsem değiştirdiğimi, değiştirebilirim. Ama unutturamazsam iki, üç yıl beklerim herhalde. Bene yazık değil mi be akedeşler? Sayın yönetici akedeşler, öyle çok uyduylan bana heva atiysiniz gibime geliy valla. Bu uyduculuk işi çok hoş bişi de ben nerden bulaştım onu düşünüp duruyom hala!
    Saygılar.
    Hocam seni dreamboxa geçmeni tavsiye ederim. yok su kanal geldi yok bu kanl çözüldü ugrasmazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşünmüyorum....memnunum...
    selametle...

Sayfa 2/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri