Şuan goldmaster kullanıyorum ama bende HD bir cihaza geçmeyi düşünüyorum. Araştırma safhasındayım.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Kararsızım
Şuan goldmaster kullanıyorum ama bende HD bir cihaza geçmeyi düşünüyorum. Araştırma safhasındayım.
ustalar değiştirmekten başka bize şans tanımıyosunuz.8000 Xcam plus larla ilgilenilse çoğu makinaya nal toplatırızda ama yazılım desteğini çekerek bizi değiştirmeye zorluyosunuz.Bizde direnmeye devam edicez.Değiştirmeyeceğiz
valla bende memnunum bendeki eski ama işimi görüyor redline 14500 var
oh oh dökmüş döküştürmüşsünüz benimde cihazım amstrad 15300 ama onu annem kullanıyo ben pc deki skystar 2 ile yetiniyom ama memnun değilim yeni çıkanlardan ss2 nin çünkü performans iyi değil w3 deki kanaLLARDA sinyal kaybı yok ama türksattaki kanalların çoğunu çekmiyo bazılarında sinyal seviyesi %99 lara çıkıyo ama baqzılarında çok düşük oluyo benimde niyette var dm 500 almak ama klon olması düşündürüyor biraz beni klonların başına gelenleri görüyoz..
yumatu mx e devam![]()
pozisyonerli we de kart paylaşımlı bi makine bulursam değişecem
ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR
baff 6000 fta twin uydudan günceleme cok iyi asla deyiştirmek istemem
benim için farketmiyor uyducuyum
bende GM 11400cım var polsat hariç diğer paketleri acmıyor.next modelinin bütün paketleri acan serisi hangisiyse onla degiştirmek isterim...
cihazım şimdiye kadar bir problemle karşılaşmadım
cihazımdan memnunum...![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri