REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Katılımcı sayısı
672. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

268 39.88%
  • Hayır

323 48.07%
  • Kararsızım

81 12.05%
Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Dijital Uydu Alıcınızı Değiştirmek İstiyormusunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Goldmaster 9400 CI Kullanıyorum Cihazımdan Çooook Memnunum Ama Yazılımın Geç gelmesi Yahut Hiç Gelmemesi Gibi Durumlarda Karamsarlığa Düşüyorum Bu Vesile İle Benim Çooook Sevdiğimiz Goldmaster Yazılımı Veren Ustalarmı Diyeyim Mühendismi Diyeyim Belki Sesimize Kulak Verirlerde Bizleri Cihazlarımızdan Ayırmazlar Ne Olursa Olsun Goldmaster Abi
    O Kadar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redline 14500 kullanıyorum, Redline hariç her cihazı alabilirim.
    Özellikle sky box, DM box

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreambox aldım rahatladım değiştirme gibi bir kaygın yok artıkkk sizde alın rahatlayınnnn ))9

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 9450 cı
    hiç bir cıhaza değişmem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç düşünmüyorum yumatu mx pulus var:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ersin^^ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende de goldmaster 9100 FTA vardı.Onu satıp inpax small super aldım.şu ana kadar memnunum.motorlu çanak ile paylaşımsız emu ile premier,thor digi,polsat,nilesatta art-showtime,hotbird polsat ve tps açıyor.Zaman zaman emu ile xdream,frexxtv 1-2 ide auto oluyor.1-2 ay kesintisiz izleniyor.sirius ta çözüyor.irdeto 2 desteği iyi.Ama ben işi ilerletip forumun sponsoru olan özenuydunun internet sitesinden bugün bir tane dreambox 500 s siparişi verdim(Not:135 dolar.Çok araştırdım ama daha ucuzunu bulamadım.Üstelik 2 aylık bir serverda hediye ediliyor.Hemde peşin fiyatına 6 taksitle).Daha sonra full bir cccam yada gbox server da alıp nova,cyfra,digi alb,bulsat,max,viasat,canalsat,astra digital + paketlerinide izlemeyi düşünüyorum.Yani bu işin sonu yok.Bakalım ondan sonra ne yapacam? Daha sonra bir HD receiver alacam.Şu an için erken diye düşünüyorum.Çünkü baya bir pahalı.
    özen uydunun kampanyası iyi bir kaç arkadaşımda buradan gördü onlarda sipariş verecekte telleri mesgul

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende değiştirmek istemeyenlerdenim. çünkü elimde GM 9600 cıp ve inpax 2007 fta super cihaz var. gm la çeviriyorum inpax la seyrediyorum. saygılar herkese.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next CX Süper Plus kullanıyorum, fakart modül girişi olmadığı için CIS Süper plusda aldım, ikisinden de gayet memunum, ayrıca tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni cihaz alacam ama ne zaman bilmiyorum ve bir türlü ne alayım karar veremedim
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amstrad receiver kullanıyorum..çok memnunum

Sayfa 5/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri