Amstrad receiver kullanýyorum..çok memnunum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýzým
Amstrad receiver kullanýyorum..çok memnunum
bende sunny 7010dcý(12,01,a5) var. fazla memnun deðilim. hard diskli cihazlardan almak istiyorum.(belli bir saatte kayýt yapabilen)
bu cihazlarýn fiyatý hakkýnda beni bilgilendirirseniz sevinirim
birde klon cihaz nasýl bir cihaz oluyor. bilmek istiyorum
þimdiden teþekkürler
Konu bkacar tarafýndan (29-07-2008 Saat 14:57 ) deðiþtirilmiþtir.
deðerli dostlar benim sunny 7010 dcý var. þuana kadar çok memnunum. analogda sunny di daha düne kadar yazýlým desteði veriliyordu yeni bir uydu aldýk bellibir müddet sonra onunda yazýlým desteðini çekmeyeceðini kim garanti eder. onun için daha tamir yüzü görmemiþ 2 makinamda Allaaha þükür. saygýlar
Arkadaþlar bende de yumatu ve goldmaster var.Ayrý yerlerde kullanýyorum, ister yazýlým desteði olsun ister olmasýn ben memnunum.Zaten çalýþmaktan tv izlemeye fýrsat bulamýyorum fýrsat bulsam da kýzým fýrsat vermiyor Baby tv seyrediyoruz mecburen.
Saygýlar,
ben hiç deðiþtirmem gerek yok sistemi döþemiþim 2005 ten beri dreambox next 2000 usb redline
aman ne deðiþtircem yaww sanki deðiþince kanallar deðiþiyo sanki![]()
ben devamlý deðiþtirdiðimden þu marka diyemiyorum
ama hayalim dreamboxun en son modelidir
ben goldmaster kullanýcýsýyým ayný zamanda goldmaster satýcýsýyým ve kullanýmýndanda satýþýnda da memnunum müþterlerimde ayný durumda yazýlým desteði þu an itibarý ile yok ama problem yok isteyen müþterilere kart satýþlarýmýz devam etmektedir
ben goldmaster kullanýcýsýyým ayný zamanda goldmaster satýcýsýyým ve kullanýmýndanda satýþýnda da memnunum müþterlerimde ayný durumda yazýlým desteði þu an itibarý ile yok ama problem yok isteyen müþterilere kart satýþlarýmýz devam etmektedir
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri