Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Dijital Uydu Alýcýnýzý Deðiþtirmek Ýstiyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
672. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

268 39.88%
  • Hayýr

323 48.07%
  • Kararsýzým

81 12.05%
Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: Dijital Uydu Alýcýnýzý Deðiþtirmek Ýstiyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Goldmaster 9400 CI Kullanýyorum Cihazýmdan Çooook Memnunum Ama Yazýlýmýn Geç gelmesi Yahut Hiç Gelmemesi Gibi Durumlarda Karamsarlýða Düþüyorum Bu Vesile Ýle Benim Çooook Sevdiðimiz Goldmaster Yazýlýmý Veren Ustalarmý Diyeyim Mühendismi Diyeyim Belki Sesimize Kulak Verirlerde Bizleri Cihazlarýmýzdan Ayýrmazlar Ne Olursa Olsun Goldmaster Abi
    O Kadar.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Redline 14500 kullanýyorum, Redline hariç her cihazý alabilirim.
    Özellikle sky box, DM box

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dreambox aldým rahatladým deðiþtirme gibi bir kaygýn yok artýkkk sizde alýn rahatlayýnnnn ))9

Kullanýcý Bilgi Menüsü

goldmaster 9450 cý
    hiç bir cýhaza deðiþmem.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç düþünmüyorum yumatu mx pulus var:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ersin^^ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende de goldmaster 9100 FTA vardý.Onu satýp inpax small super aldým.þu ana kadar memnunum.motorlu çanak ile paylaþýmsýz emu ile premier,thor digi,polsat,nilesatta art-showtime,hotbird polsat ve tps açýyor.Zaman zaman emu ile xdream,frexxtv 1-2 ide auto oluyor.1-2 ay kesintisiz izleniyor.sirius ta çözüyor.irdeto 2 desteði iyi.Ama ben iþi ilerletip forumun sponsoru olan özenuydunun internet sitesinden bugün bir tane dreambox 500 s sipariþi verdim(Not:135 dolar.Çok araþtýrdým ama daha ucuzunu bulamadým.Üstelik 2 aylýk bir serverda hediye ediliyor.Hemde peþin fiyatýna 6 taksitle).Daha sonra full bir cccam yada gbox server da alýp nova,cyfra,digi alb,bulsat,max,viasat,canalsat,astra digital + paketlerinide izlemeyi düþünüyorum.Yani bu iþin sonu yok.Bakalým ondan sonra ne yapacam? Daha sonra bir HD receiver alacam.Þu an için erken diye düþünüyorum.Çünkü baya bir pahalý.
    özen uydunun kampanyasý iyi bir kaç arkadaþýmda buradan gördü onlarda sipariþ verecekte telleri mesgul

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende deðiþtirmek istemeyenlerdenim. çünkü elimde GM 9600 cýp ve inpax 2007 fta super cihaz var. gm la çeviriyorum inpax la seyrediyorum. saygýlar herkese.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Next CX Süper Plus kullanýyorum, fakart modül giriþi olmadýðý için CIS Süper plusda aldým, ikisinden de gayet memunum, ayrýca tavsiye ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeni cihaz alacam ama ne zaman bilmiyorum ve bir türlü ne alayým karar veremedim
    yanýklarda iz býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Amstrad receiver kullanýyorum..çok memnunum

Sayfa 5/10 ÝlkÝlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri