Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Kararsýzým
Bazen evet
Telefon(telsiz)adsl baglý..O telefon bazen uydudaki sinyali bozuyor bende bazý kanallar donmalý geliyor telsiz teli fiþten cekiyorum düzeliyor.telsiz telefonu olanlara duyurulur
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
9400 vci kullanýyorum bende memnunum. Tek þikayetim þu an irdeto 2 leri çözemiyor olmasý. 5 tane de uydu var; Turksat - Hotbird - Sirius - Eutelsat w3 - Thor. Þu an bu kadar yetiyor birde astra izleyebilsem süper olacak.
Evet bu konuda haklýsýnýz bende birkaç yerde bu sorunla karþýlaþmýþtým.Wireless modem telsiz telefon gibi teknolojik cihazlar uydu sinyalini etkileyebiliyor.Bu sorunu starsat marka recevierde yoðun olarak gördüm.Bilginize...
Ben degiþtirdim dm 500s tavsiye ederim
beným elýmden çok cihaz geçtý özellikle goldmasterýn ve sunny ama dream box geçtým cihaz neymýþ o zaman anladým bence piyasadaký en cihaz sonrasýda tabý next.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Valla akedeþler, ben alýcýyý deðiþtireli 2-3 ay oldu için þimdilik deðiþtirmeyi düþünmüyorum. Sýký yönetim gomutanýna unutturabilirsem deðiþtirdiðimi, deðiþtirebilirim. Ama unutturamazsam iki, üç yýl beklerim herhalde. Bene yazýk deðil mi be akedeþler? Sayýn yönetici akedeþler, öyle çok uyduylan bana heva atiysiniz gibime geliy valla. Bu uyduculuk iþi çok hoþ biþi de ben nerden bulaþtým onu düþünüp duruyom hala!
Saygýlar.
düþünmüyorum....memnunum...
selametle...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri