REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: c ye format attım d f g acılmıyor sebebi ne olabilir

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart c ye format attım d f g acılmıyor sebebi ne olabilir

d f g acılmıyor ac dedigimde bu dosyayı acmak için kullanacagınız programı secin yazıyor ama c ye ac dedigimde acıyor ne yapmalıyım teşekkürler saygı ve sevgilerle
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım autorun.inf dosyasına vırus bulaşmış yapman gereken çok basit. aşağıdaki işlemlerı yap işlemın tamam. aynı olay benımde başıma geldi.

"Başlat -> Çalıştır -> cmd yaz karşına gelen pencereye aşağıdakilerini aynen kendi elinle sırayla gir.;
    1-) cd c:\
    2-) attrib autorun.inf -r -a -s -h
    3-) del autorun.inf
    BUNLARI SIRAYLA YAZIP PC'Ni TEKRAR BAŞLAT
    Konu Volkan tarafından (28-07-2008 Saat 01:20 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iç ya da dış komut calıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası tanınmıyor yazıyor yada ben eksik bir şey yapıyorum teşekkürler saolasın
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Windows Xp Cd nizi Takin Windows kurulum ekrani cikacaktir, bu ekrani kapatalim
    başlat çalıştır'ı açın sfc /scannow yazarak Ok deyin ve beklemeye baslayin .sorun düzelmesi lazım..kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gizli klasörleri aktif hale getiriniz

WINDOWS gezgini üzerinden açılmayan disklere girin yukarıda

araçlar-klasör seçenekleri-görünüm-gizli klasör ve dosyaları göster işaretleyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D F G bastıgımda bu resim cıkıyor
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d f g yi biçimlendirdiniz mi?biçimlendirmediyseniz biçimlendirin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdakinide denermısın

başlat çalıştır regedit yazıp enterlayın.
    [H***_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "Userinit"="userinit.exe" olarak ayarlamak (autorun.bat eki varsa silin. Doğru ve temiz ayar C:\WINDOWS\system32\userinit.exe, şeklinde olacak )
    ve
    [H***_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced]
    "ShowSuperHidden"=dword:1 olarak ayarlamak (00000 ise silip 1 yapın)
    ayrıca
    H***_CURRENT_USER\Software\microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\ içinde bulunan
    MountPoints2 klasörünü komple içindekilerle birlikte silmek gerekiyor.(merak etmeyin silin birşey olmaz)

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar bilgisayar ın içine girdigimde yukarıda klösörler var araya tıklayıp yan tarafından girebiliyorum ama bilgisayardan giremiyorum volkan dedigini yaptım yeniden başlattım olmadı yine yukarıda olan resim cıkıyor teşekkürler saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Linkteki dosyayı indirin ve de çalıştırın autorun virüsünü siler kendi uplodum dur kendi başım da geldi.
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (28-07-2008 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanliş link

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri