Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Kokan buzdolapları için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kokan buzdolapları için

1 tas sütü buzdolabina koyun ve bir iki gün süreyle birakin. Süt sonra kullanmadan atin. buzdolabinizdaki kokulari almis olacaktir

Her sabah buzdolabinin alt gözüne dört dilim limon koyun ve günlük olarak degistirin.

* Buzdolabinizi temizlemek için karbonat: Bir fincan karbonati 3 litre su ile karistirip buzdolabinizi temizlemek için kullanin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam sımdıkı no frost buzdolaplarında hıjyen hava delıklerı ve motor aracılıgı ıle klıma sıstemıyle ıcerıdekı bakterıyel kokular hava ve mıkroplar %60 a kadar gıderılebılınıyor.saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam sımdıkı no frost buzdolaplarında hıjyen hava delıklerı ve motor aracılıgı ıle klıma sıstemıyle ıcerıdekı bakterıyel kokular hava ve mıkroplar %60 a kadar gıderılebılınıyor.saygılar....
    Bende kalan bakiye için yazmıştım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vay kemal abı %40 da sen ıma ettın he!vay senı vay!ınan espırıyı az yaparsın ama yaptınmıda tam ınce ayardan yaparsın sayı ve sevgılerımle esen kalın.manı kazanınada el atın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir kömür parçası koyarsanız yine kokuları emer ben öle yapıyorum peçete içinde açık bi şekilde bırakıp 1 hafta sonra başka bir kömürle değiştiriyorum sorun yok ne koku nede yemekleri tadı birbirlerinede bulaşmıyor şiddetle tavsiye ederim saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir kömür parçası koyarsanız yine kokuları emer ben öle yapıyorum peçete içinde açık bi şekilde bırakıp 1 hafta sonra başka bir kömürle değiştiriyorum sorun yok ne koku nede yemekleri tadı birbirlerinede bulaşmıyor şiddetle tavsiye ederim saygılarımla aliharbiye.
    valla bu yasıma geldım ılk defa boyle bır yontem duydum.buyuk bulusunuzdan doplayı sızı tebrık ederım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tebrikler hepside enteresan fikirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çok iyiydi üstadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri