Ýyi haftalalar arkadaþlar.. Ben Dsmart uyumlu bir alýcý almayý düþünüyorum. Kullanan arkadaþlarýn hangi modeli tavsiye ettiklerini öðrenmek istiyorum. Bana next 9550 önerdiler... þimdiden teþekkür..![]()
Ýyi haftalalar arkadaþlar.. Ben Dsmart uyumlu bir alýcý almayý düþünüyorum. Kullanan arkadaþlarýn hangi modeli tavsiye ettiklerini öðrenmek istiyorum. Bana next 9550 önerdiler... þimdiden teþekkür..![]()
hepsi ayný farketmez modeli.
hd smart al derim ilerde zaten öyle olacak boþuna düz dijitale para verme tami t yide deðiþtirmen lazým hd ready yada fuul hdmi alman lazým
eyvallah kardeþ.. ama bildiðim kadarýyla hd alýcý aldýðýnda daha iyi görüntü için hd uyumlu tv de alman gerekiyormuþ...
tabýký arkadasým yoksa býseye yaramaz![]()
arkadaþlar bugün yeni bir lcd aldým.ve buna d-smart almak istiyorum.þu anda en uygun fiyata d-smartý kimden alabiliriz acaba.
lcdnin hd ready ise hdsmart al
dsýmart þahsen ben almam niye dersen ileri de soyacaklar yatýrým yapýyor d smart
aldýðým tv full hd.hd receiver konusunda daha çok fazla hd yayýn yapan kanal olmadýðý için hd haricindeki kanallarda fark olmadýðýný söyledi satýcý.o yüzden 15 günde 1 maç seyretmek için þu aþamada 600-700 ytl vermek çokta akýllýca deðil.
lcd neden aldýn hd özelliðini kullanmýyacaksan yazýk etme hd al derim
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri