REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Redline Uydudan Güncelleme Başladı !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GOLD ve DİAMOND TV nin şu an açan ***leri hangileri buraya yazabilirmisiniz selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

*** On TV Diamond:
    F9 A6 C0 5F 36 A0 D0 A69D F5 06 98 07 6C A1 14

*** On TV Gold:
    D8 0A 65 47 54 B0 96 9A44 4F C5 58 40 F8 79 B1 bu ***lermi şu an çalışan ustam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler emmi. bir sorum daha var. güncelleme yaptığımda 2.69 u yükledi. bugün yeniden yaptım yeni yazılım yok dedi. en son yazılım 2.69 mu?

4. 30-07-2008, 16:56

Sebep
    Mesaj Tekrarı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

:49: redline servisi sizin bu verdiyiniz firekansla güncelleme yapmıyor ne yapmamız gerek saygılarla ?????:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

redline servisi sizin bu verdiyiniz firekansla güncelleme yapmıyor ne yapmamız gerek saygılarla ?????

İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox'u da alın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kozalak10 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    redline servisi sizin bu verdiyiniz firekansla güncelleme yapmıyor ne yapmamız gerek saygılarla ?????

İnterneti daha hızlı dolaşın. Google Araç Çubuğuyla birlikte Firefox'u da alın
    ben servis değilim ,kullanıcıyım cs100x var .verilen frekansla güncelleme yapıyor ama tam oturmadığı için tps yok şimdilik.ben eski güncellemeyi sildim transporter ekleden verileni ekledim kuruluma ayarladım ve güncelledei.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart K.ey Güncellemesi Yaptır

Alıntı barc Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler emmi. bir sorum daha var. güncelleme yaptığımda 2.69 u yükledi. bugün yeniden yaptım yeni yazılım yok dedi. en son yazılım 2.69 mu?
    Kardeş yeni güncelleme frekansından önce yazılım güncellemesi yaptır. Bahsettiğin eski yazılım. Sonra da k.ey güncellemesi yaptır. Biraz geç başlıyor ama güncelleme yapıyor. Sonra önceki mesajımda anlattığım gibi şifreleri gir açılır. Kolay gelsin.:45:
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

Selam arkadaşlar yaklaşık 1 haftadan beri yeni frekansımızdan devam etmekte olduğumuz test güncellememiz sona ermiştir şuandan itibaren uyduya gönderilen yeni yazılımlar ile uydudan güncellememiz aktif olarak başlamıştır

şuan uyduda bulunan yazılımlar ile 7 derece batı NILESAT uydusundaki ART ve SHOWTIME kanallarını izleyebilirsiniz

TPS dosyaları ise en kısa zamanda uyduya gönderilecektir.

UYDUDAKİ YAZILIMLAR

RL-10CSX : 2.42

RL-100CSX : 3.06

CS-100X-CS-104X : 2.15

CSX-1000PVR : 2.75

REDLİNE
    alıntıdır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence bir espirisi yok güncellemenin.Çünkü hotbird de actıgı kanal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Niye Yokmuş?

Alıntı ayhanshot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence bir espirisi yok güncellemenin.Çünkü hotbird de actıgı kanal yok
    kardeş, TPS ler açık, Polsatlar açık. Başka ne olsun. Umduğun kanalların şifreleri dışarı sızdırılırsa onlarda güncellenir herhalde!

NOT: Arkadaşlar, yazılımı, TPS ve Polasatları güncelleyin ve kumandadan beyaz tuşa basarak ooo yazın. Kapalı yazısı çıkarsa tekrar aynı işlemi yapın açık yazısı ekranda görününceye kadar. Bilgilerinize.:45:
    Saygılar.

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri