REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Redline Uydudan Güncelleme Başladı !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Redlina 100csx şuan Fuul Açıyor Ne Oldu Ise Oldu Birileri Dümeye Bastı Işler Oldu. Emegi Geçenlere Tşk.tps.absat,polsat V.s Ire Ok. Arkadaşlar. Emege Saygı Gösterelim şimdi ölü Dirildi Inşallah Birdaha ölmez. Birazda Daha Zenginleşir.anumaxs Gibi Belgesellerdede Gelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sizin söylediğiniz gibi yeni değerleri yani 11878 V 3750 yapıp ok ledim ama yeni yazılım yok yazdı ve dahası polsatlarım açardı şimdi açmaz olduben cihazımı eski şekliylemi taratacağım yani 11887 V 3333 olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Eskisile Olmaz

Alıntı cizyo69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sizin söylediğiniz gibi yeni değerleri yani 11878 V 3750 yapıp ok ledim ama yeni yazılım yok yazdı ve dahası polsatlarım açardı şimdi açmaz olduben cihazımı eski şekliylemi taratacağım yani 11887 V 3333 olurmu
    Arkadaşım, eski frekans ölü. Onunla güncelleme yapamazsın. Yazılım güncellemesini farkında olmadan yaptırmışta olabilirsin. Yaptırmadığından kesin eminsen, iki-üç defa yazılım güncelleye bas. Ve bekle. Günceller, sabırsızlanma hiç. Yazılımı güncelledikten sonra kumandadan beyaz tuşa bas ve üç sıfırı tuşla. "Açık yazısını gördükten sonra, TPS leri ve ardındanda k e yleri güncelle. Paketler açılacaktır. Ben açılan tüm paketleri izliyorum şu an. Bilgilerinize.:45: :45: :45:
    Saygılar.

NOT: Arkadaşlar unutmayın TPS leri günde bir defa güncellemeniz gerekiyor. İyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, alıcılarınıza tekrar şifre güncellemesi yaptırın. GOLD ve DİAMONT kanalları açık. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar yeni güncellemeler uyduya verilmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz. Malum kanallar açıldı. Herkese iyi seyirler.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elinize sağlık bir sorun var tarama yapar ken makina kendi kendine kapanıyor ve ayrıca çok ağır nedense sorunu nasıl çöze biliriz yardım????????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Darısı Goldmaster 9400 Cihazı Kalnanların Başına Inşallah Yeni Yazılımlarla Buda Olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, yeni k.ey güncellemeleri uyduya verilmiştir. View paketi açık. Bilgilerinize.
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, MCT paketi için 231.77 nolu güncelleme uyduya verilmiştir. Alıcılarınızı güncelleyebilirsiniz.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (24-08-2008 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri