Emmi bu cihazda manuel olarak güncelleme yapamıyormusun.İlla uydudanmı güncellenmesi gerek.
Emmi bu cihazda manuel olarak güncelleme yapamıyormusun.İlla uydudanmı güncellenmesi gerek.
emmi rl100csx cihaz uydudan güncellediğim halde 3veya 4 kanal açılmıyor açılmayan kanalları elden girsek bir mahsuru olurmu saygılar.
Kardeşim. ilk önce alıcnın şifre bölümünü aç. Kumandandan beyaz tuşa baş ve üç 000 (sıfırı) tuşla. Ekranda açık yazısı çıkarsa ne ala. Çıkmazsa aynı işlemi tekrarla. Sonra Menü+kurulum+k ey güncellemesine gel; o***le. Şifreleme tablosu önüne açılacaktır. Buradan girmek istediğin şifreleme sistemini sağ-sol (ses açma) tuşlarıyla bul. Ekranın sağ üst bölümünde görebilirsiniz. Bulduğun şifreleme sisteminde gireceğin kanalın sırasını aşağı yukarı tuşlarıyla bul. Sonra ilk baştaki provider ve İD lere dokunmadan direk şifre bölümüne kumandadaki mavi tuşa basarak yenileyebilirsiniz. ve çıkarken şifreleme sisteminin sol tarafının en altındaki OK'a basarak çıkın. Bazı arkadaşlar kumandadaki OK tuşuna basıp çıktıkları için kanal açılmadı diye dört dönüyorlar. Kolay gelsin, İyi seyirler.
-emmi rl100csx cihaz uydudan güncellediğim halde 3veya 4 kanal açılmıyor açılmayan kanalları elden girsek bir mahsuru olurmu saygılar.-
Hayır kardeş ellede girebilirsiniz. Bir sakıncası yok.
Saygılar.:45:
Konu emmi tarafından (24-08-2008 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.
emeğine ve bilgilerine teşekür ederim saol emmi.
teşekkürler
arkadaşlar bu güncelmi
eski geçerliği olmayan redline güncelleme başladı diye konularla vatandaşı yanıltmayalım
konu kapatılsa iyi olur
Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
Hele şükür şu anda 40 tl.lik cihaz bile güncelleme yapıyor,artık redlaine cs100x cihazı atacaktım.Utanır oldum cihazdan.Umarım yine redlaine zirvede kalmayı başarır.Aksi halde çok arkadaşıma tavsiye ederek aldırmıştım yüzlerine bakamam.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri