kareds fabrıka ayarlarına don tekrar yukle sorun kalmayacaktır kolay gelsın ben denedım ok sorun yok:crashs:daddy_cool Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkur: 0
kareds fabrıka ayarlarına don tekrar yukle sorun kalmayacaktır kolay gelsın ben denedım ok sorun yok:crashs:daddy_cool Nickli Üyeden Alıntı
ozamanda tüm kişisel ayarlar silinir sayın metin elektronik.
Arkadaşım fabrika ayarlarına döndürdüm ama size diyorum yazılım sorunlu olmuyor.Anlayın artık yazılımlar sorunlu.Kesinlikle olmuyor yenilerinin çıkmasını bekliyeceğiz.ok
arkadasım ben ne dedıgımın farkındayım lutfen. yazılımları ben dene dım sorun yokındependent Nickli Üyeden Alıntı
hangisinde denediniz CI damı VCI damı?
Bu son yazılımdan sonra şifre girmekten gözlerim şaşı oldu.Değişmeyen sabit keyleri bile her seferinde girmek zor oluyor.SRG ve Disko bunların keyi sabit bunlar yazılımda unutuldumu.Birde TPS AES keyi girmessek TPS nin diğer kanallarıda açılmıyor.Önceki yazılımda multi dışındaki TPS kanalları hep açıktı.
kardesım her ıkısındede denedım sorun yok bunu ustune gıtmenın anlamı varmı senden baska sıkayetcı olnvarmı bak bakalım formaındependent Nickli Üyeden Alıntı
senın metedunu denedık ama sayende 2 saat ugrastım terar eskıye dondurmek ıcın bılmedıgın seyler ıcın bırdaha yorum getırme arkadasım yanlıs bılgı verıyorsun yazılım gelmeden olmucak????????Metin Elektronik Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım görevli arkadaşlara hitap ederken, biraz daha dikkatli yaz.haltinbasak Nickli Üyeden Alıntı
Evet Gm 9000 serisi yazılımlarda *** silme hatası vardır.Yeni *** silme hatası düzeltilmiş yazılımları birazdan foruma ekleyecem.Gözünüz bizde olsun.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri