Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Turkcell 5 dk 1 Kontor-Süper Tarife!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Turkcell 5 dk 1 Kontor-Süper Tarife!!!!!

Her ay 150 kontör yüklediðinizde 35 milyon Turkcell’li ile 5 dk’sý 2 kontöre, eðer her ay 250 yüklerseniz 5 dk’sý sadece 1 kontöre konuþabileceksiniz!

SÜPER tarifeye geçmek için ENUCUZ yazýp 7000’e mesaj göndererek katýlabiliyorsunuz! Eðer tarifenizi deðiþtirdikten sonra kontör yüklemezseniz, Bizbize tarifesindeki gibi ücretlendirilmeye devam edilirsiniz.

Önce Mesjaýný yollayýn, ardýndan kontör yükleyin...
    Ayný zamanda da NAR'dan da faydalanabileceksiniz...

(Ps.:Tarife çýkacaðýný söylemiþtim dimi akradaþlar )

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu prosesor tarafýndan (10-07-2008 Saat 15:11 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: link

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mükemmel !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence saçma milleti kontur yüklesinler para kazanalým diye aldatýyorlar her ay 250 kontur 40 ytl iyi para valla fabrikatörüz var sanki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý sakarxa Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence saçma milleti kontur yüklesinler para kazanalým diye aldatýyorlar her ay 250 kontur 40 ytl iyi para valla fabrikatörüz var sanki
    Turkcellin patronlarýnýn ***fi gýcýr oldugu için 250 kontor onlara sakýz parasý gibi geliyor malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her zaman ayný hesap fark malesef
    teþekürler bilgin için..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Turkcellin patronlarýnýn ***fi gýcýr oldugu için 250 kontor onlara sakýz parasý gibi geliyor malesef

aynen öyle
    SEMERKAND

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla böle kampanyalara devam ederse turkcell 4 senelik telsim hattýmý kapattýracam nede olsa her ay ikisinede 100 kontor yüklüyorum daha 4 gün önce kampuscelle kayýt ettirmiþtim daha haber gelmedi ama keþkw olmasaydým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok konuþanlar için güzel ama parasýda peþin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaw millet geçtim ben bu tarifeye ama tek seferde yazýyor þimdi kontor yukleyecem 150 kontor yok nasý olacek bu iþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mustione Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaw millet geçtim ben bu tarifeye ama tek seferde yazýyor þimdi kontor yukleyecem 150 kontor yok nasý olacek bu iþ

250 kontör al yükleme yaparken 100 kontörünü ayýrýn bunun de: onu diðer ay 100 kontör aldýðýmda yarýya böldürüp ikisini de 150 kontöre tamamlýycam dersin

harbi þaþkýn bunlar yaaa 150 kontörü var mý turkcell in??

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri