REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: 9400vcı enterasan bir sorun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    canım kardeşim lüzumsuz yazılarla formu doldurmak istemiyorum.lütfen konuyu iyi oku.siruis teki aduld kanalı dahi acılmıyor.lütfen.
    çözmüyor derken ekranda ne uyarısı alıyorsunuz (yayın yok veya şifreli kanal) mı diyor yoksa (sinyal yok ) uyarısı mı veriyor.lnb ve disceq ayarların bozulmuş olmasın 9400 serilerinde ben bu güne kadar böyle bir sorun ile karşılaşmadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba çok nadirde olsa bu cihazlarda bende rastladım böyle bir soruna en yakın GM servisine götürüp flash dunp yaptırın düzelir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı afacan-1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazda her şey normal ama hiçbir yayını çözmüyor.buna siruis te dahil.setto defuld da yaptım .heryazılımı denedim nafile.lütfen konuyu bilenlerden acil yardım bekliyorum. saygılarımla.
    Afacan 1 arkadaşımızın sorununu servisimizde hallettik arkadaşlar...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimene 58 kardeşime teşekkürler.bütün meslektaşlarıma teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş senin yapacağın ilk önce resetle orjinal yazılımını at cihazına.ondan sonra en son yazılımını at düzelir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri