ben hatay-antakyadan yazýyorum astra uydusu taktýrmak ýstýyorum acaba bu bolgeden ýzlenýrmý sýmdýden ýlgýlenen arkadaslara tesekkur edrým![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
ben hatay-antakyadan yazýyorum astra uydusu taktýrmak ýstýyorum acaba bu bolgeden ýzlenýrmý sýmdýden ýlgýlenen arkadaslara tesekkur edrým![]()
minimum 150cm canak antenle yayýnlarýn çoðunu alabilirsiniz hem astrada digital+ nagra3 sistemine geçti cihazýnýz destekliyorsa premiere kanallarýný izlemeniz içinde çanaðýnýz 150cm den büyük olmasý lazým...
hmmmm....
astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüðünü göster
valla hangýsý cýkarsa taktýracamda yýnede yardýmcý olursanýz sevýnýrým
astra 19,2 E uydusu için en az 200 cm lik kaliteli bir çanak taktýrýrsanýz ve çok yakýn mesafelerde önünüzde dað tepe vb tarz engeller yok ise 600 kadar kanalý yani astranýn tamamýný alabilirsiniz...200 cm den daha düþük çaplý çanaklarda ve kullandýðýnýz ekipmanýn kalitesine göre bu sayý azalýr...150 cm lik çanakla alabileceðiniz kanal sayýsý 250-300 ü geçmez....astra 23.5 E uydusu hakkýnda ise hiç bir fikrim yok...ama iþe yaramaz kanallarla dolu olduðu söyleniyor...selametle
selam ustadlar ankaradan astarayı gm 9400 vci cihazımla izlemek için kaç cm lik minimumu anten kullanmak lazım yardımcı olursanız sevinirim. birde kaç kanal alır tahmini.
Sunny 1030 Sky Cihazým Var Mersinden 90 Cm çanakla Astra Uydusunu Izleyebilirmiyim
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri