Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: astra nereden ýzlenýr

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart astra nereden ýzlenýr

ben hatay-antakyadan yazýyorum astra uydusu taktýrmak ýstýyorum acaba bu bolgeden ýzlenýrmý sýmdýden ýlgýlenen arkadaslara tesekkur edrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben batý karadenizden izliyorum diger uyelerden bakalým nasýl cevap verecekler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muratbaybo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben hatay-antakyadan yazýyorum astra uydusu taktýrmak ýstýyorum acaba bu bolgeden ýzlenýrmý sýmdýden ýlgýlenen arkadaslara tesekkur edrým
    minimum 150cm canak antenle yayýnlarýn çoðunu alabilirsiniz hem astrada digital+ nagra3 sistemine geçti cihazýnýz destekliyorsa premiere kanallarýný izlemeniz içinde çanaðýnýz 150cm den büyük olmasý lazým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hmmmm....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý mehmet07 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    astra 1-E mi yoksa 1 - C mi ben mardin de astra 1-e izliyorum sirus ayni olabilir izletebilirsin
    Mardinden 23.5 astrayý alman imkansýz arkadaþým. Sinyal aldýðýn tp leri yazar mýsýn?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla hangýsý cýkarsa taktýracamda yýnede yardýmcý olursanýz sevýnýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muratbaybo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla hangýsý cýkarsa taktýracamda yýnede yardýmcý olursanýz sevýnýrým
    astra 19,2 E uydusu için en az 200 cm lik kaliteli bir çanak taktýrýrsanýz ve çok yakýn mesafelerde önünüzde dað tepe vb tarz engeller yok ise 600 kadar kanalý yani astranýn tamamýný alabilirsiniz...200 cm den daha düþük çaplý çanaklarda ve kullandýðýnýz ekipmanýn kalitesine göre bu sayý azalýr...150 cm lik çanakla alabileceðiniz kanal sayýsý 250-300 ü geçmez....astra 23.5 E uydusu hakkýnda ise hiç bir fikrim yok...ama iþe yaramaz kanallarla dolu olduðu söyleniyor...selametle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam ustadlar ankaradan astarayı gm 9400 vci cihazımla izlemek için kaç cm lik minimumu anten kullanmak lazım yardımcı olursanız sevinirim. birde kaç kanal alır tahmini.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sunny 1030 Sky Cihazým Var Mersinden 90 Cm çanakla Astra Uydusunu Izleyebilirmiyim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri