Yeni X serilerinin kayıt formatı : DVR
DVR Nedir?
DVR, MCPC ( Multi Channel Per Carrier - Bir taşıyıcıda birden çok kanal ) olan bir TS ( Transport Stream) akışının, SCPC ( Single Channel Per Carrier - Bir taşıyıcıda tek kanal) haline dönüştürülmesinden elde edilen, "filtrelenmiş Transport Stream" dosyasıdır.
Uzantısı *.dvr 'dır.
DVR'ı nasıl seyrederiz?
Hiremco X serisi, kendisinin kaydettiği, veya başka bir X serisi tarafından kaydedilmiş olan DVR dosyalarını (eğer dosyada bozulma olmamışsa) hemen okur.
DVR dosyalarını bilgisayarınızda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. için, K-Lite Mega codec pack'ı yüklemeli, ve Media Player Classic ile seyretmelisiniz.
Görüntü kalitesine inanamayacağınızı şimdiden söyliyeyim [IMG]http://tur***forum.com/satforum/images/smilies/smile.gif[/IMG]
Neden? Çünkü RCA, SCART vb...çıkışlar, dandik analog çıkışlardır.
Oysa hiremco X serisi, uydudan gelen sinyali, hiç dönüştürme vs yapmadan, olduğu gibi USB'ye kaydetmektedir.
Yani dijital / analog dönüşümde oluşan kayıplar, Hiremco X serisinde sözkonusu değildir.
Güle güle kullanın.
Yer imleri