Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 3 sene sigortalılıkla emekli olmak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 3 sene sigortalılıkla emekli olmak

arkadaşlar benim annem 1965-1969 yılları arasında çalışmış 1951 doğumlu kalan primleri ödeyip emekli olabilirmi?yardımlarınızı bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanmıyorum ama buna en iyi cevabı SSK dan öğrenirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

isteye baglı olarak öderse pirimleri emekliolur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı süleyman09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isteye baglı olarak öderse pirimleri emekliolur
    inşallah isteğe bağlı ödeyecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah diyelim ama benim bildiğim SSK,da geriye dönüşümlü isteğe bağlı ödeme kabul edilmiyor sanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben muhasebeciyim perim gün sayısına ssk.gov.tr adresinden bakabilirsin .. kalan günlerinide isteğe bağlıya çevirip 3600 günü tamamlayıp yaş haddinden emekli olabilir yanlız gününe ve kaç 3600 güne kaç gün daha kaldığına bakman lazım 3600 günü tamamladığında emekli olabilir,, alacağı maaşta ssk kanununa istinaden taban maaş olur oda 538 den aşağı olamaz ama istersen kanuna bakarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

malulen emekli olabilmek için bile 3600 gün istiyorlar. yengem (allah şifalar versin) diyalize bağlı 8 yıldır...emekli olamıyor 3600 günü tamamlayamadığı için...işte yapamıyor doğru düzgün...3600 vesselam...
    selametle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ssk.gov.tr den prim gün sayısına bakmak istediğimde böyle bir kayıt yok diyor sanırım pazartesi ssk şubesinden öğreneceğiz.işe başlama tarihi falan yazıyor ama....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tarkayhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ssk.gov.tr den prim gün sayısına bakmak istediğimde böyle bir kayıt yok diyor sanırım pazartesi ssk şubesinden öğreneceğiz.işe başlama tarihi falan yazıyor ama....
    Arkadaşım internetten baktın mı 1975 yılından önceki çalışılan yıllar gözükmüyor benim bildiğim kadarıyla 1975 yılından önceki günleri anca arşivden bakabilirsin ben öle biliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ssk.gov.tr sitesinden aldığım yanıt"Sigortasız geçen günlerin borçlandırılmasına imkan veren bir yasa yürürlükte bulunmadığından bu sürelerin borçlanma yoluyla değerlendirilmesi söz konusu değildir.Ne yazıkki olmuyormuş.cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri