Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Güngören failleri yakalandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Güngören failleri yakalandı

İstanbul Güngören'deki terör saldırısı tüm yönleriyle aydınlatıldı. İçişleri Bakanı faillerin yakalandığını açıkladı.
    İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören'deki terör saldırısının bütün boyutlarıyla aydınlatıldığını, saldırıyı bölücü terör örgütünün gerçekleştirdiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören'deki terörist saldırının bütün boyutlarıyla aydınlatıldığını belirterek, “Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük bölümü yakalanmıştır” dedi.

Atalay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yaptığı açıklamada, basın toplantısının konusunun geçen pazar günü Güngören Menderes Caddesi'nde yaşanan acı terör olayıyla ilgili değerlendirme olduğunu söyledi.

“Ülkemizi, milletimizi derinden etkileyen, vatandaşlarımızı gerçekten üzen acı bir olay yaşamıştık. Acımasız insanlık dışı terör olayı yaşamıştık. Can kayıpları vermiştik. 17 insanımızı kaybetmiştik” diyen Atalay, olayda 154 yaralının olduğunu ve bunların büyük bir kısmının tedavilerinin tamamlandığını da kaydetti.

Atalay, “Şu anda 27 yaralımız halen hastanede. Hayati tehlikesi olan yok ama hepsinin durumuyla yakından ilgileniyoruz” dedi.

O bölgedeki vatandaşların büyük acılar çektiğini de vurgulayan Atalay, olayın meydana geldiği gece olay yerine geldiklerini ve incelemelerde bulunduklarını anımsattı.

Atalay, bütün emniyet teşkilatındaki ilgililerin de olay yerinde incelemelerini gerçekleştirdiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Bir yandan yaralıların takibini yapıyorduk. Bizzat Sağlık Bakanımız konuyla ilgileniyordu. Vatandaşlarımızı teselli ederken o gece ben şöyle bir ifade kullanmıştım; 'İnşallah çok gecikmeden olayı aydınlatacağız. Tabii gidenleri geri getiremiyoruz ama faillerini yakalayacağız. Bunların cezasını vereceğiz. Hem bizim, hem şehitlerimizin ailelerinin ve milletimizin tesellisi bu olacaktır.'

Şimdi size memnuniyetle ifade etmek isterim ki; olay bütün boyutlarıyla aydınlatılmıştır. Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük bölümü yakalanmıştır. Yardım eden, yataklık yapan, fiilen eyleme katılanlar yakalanmıştır. Biz gerçekten bunu polisimizin de emniyet teşkilatımızın da ilgili bütün arkadaşlarımızın da önemli bir başarısı olarak görüyoruz. Burada gerçekten büyük bir başarı gösterilmiştir.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte bu çocuk katillerinin idamını böyle zamanda istiyorum.Ama öyle bir ani idam değil.Yavaş yavaş öldüreceksin bu köpek oğlu köpekleri.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

basına çıkarsınlarda birde biz görelim..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basına çıkarsınlarda birde biz görelim..
    aynen lafla değil görelim duyalım

yalan değilse bu madem bütün dünyaya teşir edilsin gözümle görmeden duymadan
    inanmam birsürü haber sitesini dolaştım her yerde ayrı söylemler var...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde gözle görsek şu hayinleri..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taksim meydanında sallandırcan bunları,ben olsam şahsen öle yapardım..ve canlı yayında tüm TÜRKİYE seyretsın ***ıfle..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az önce tvde geçtiler ama çelişkili konuşuluyor avukatları sadece şüpheli sorgu diyor içişler bakanı yakalananların hepside güngören bombacıları diyor???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip göreceğiz dilerim adalet yerini bulur,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm p*clerin (pkk lı olanların) sonu böyle olsun inşallah..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pkk nin ne oldugu belli bazilari hala onlari masum gibi gostermeye calisiyor..zamaninda da yaptilar simdide yapmislardir gozumuzle gorsek ne olur gormesek ne olur onlari savunanlarinda allah belasini versin ..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri