Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: PKK'ya gönüllü yardım eden ünlüler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle dediklerine katılıyorum. ama iboyu hiç bir sebeb Haklayamaz bu konuda... Güngorendeki patlamanın oldugu saatte addam gobekler atmaya devam etti.

elbette o konuda katılıyorum daha önce de aynı muhabbet olmuştu şehitler verildiğinde programına devam etmişti canlı yayında ..eğer halkımız bunları göre göre halen dinlemeye devam ederse kendileri bilir ama unutmasınlar ki.ona giden her para kurşun olarak mehmetçiğimize geri dönebilir.. bunu bilsinler ve öyle alsınlar albümünü ya da diğer ticari faaliyetlerine öyle destek versinler!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım eden çok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaşlar pkk ya parayardım etmek demekki o bir silahtır osilah birgün onları çevrilecektir inşallah kedibaşlarını yer nediyem ben şahsen pkk ya insan olarak görmüyom

o ünlüler herkim se maddiyardım ediyorsa o paralar birgün silah olarak geri dönecektir kendilerini besle kargayı oysun gözünü kim besliyorsa belasını bulur birgün masum insanların kanı yerdekalmayacaktır hak birgün tecelli edecektir
    Konu umuter tarafından (03-08-2008 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dostlar ben bunları okudukça sınırden yerımde duramıyorum.buna bırı dur demelı.en azından bu sanatçıların albumlerını almayarak bu işe ufakta olsa katkıda bulunmuş olabılırız..teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğrusa yazı yazıklar olsun halkımız yinete ibo ibo diyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haydi eller havaya şappiiikkk!!!!!
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatan hainlerini boykot edelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adnanarkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vatan hainlerini boykot edelim.
    arkadaşım burası boykot yeri değil konuyu dağıtmayalım yoksa konu kapanır. sevıyeli bir şekilde görüşlerınızı dile getirin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imparator ibo .hey yavrum ..şakşakcılar koşun peşinden ..bilinen şey ama ...aması var ..çünkü kankaları var yüksek yerlerde ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde.edip akbayram.bunlar.hayin.
    :45:

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri