Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
34 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: PKK'ya gönüllü yardım eden ünlüler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Nesini Gördün?

Alıntı iocaktan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birde.edip akbayram.bunlar.hayin.
    Bizim göremediğimiz ne yamuğunu gördün de böyle ulu orta atıyorsun kardeşim? Bildiğin birşey varsa açıkla burda. Yoksa çamur at izi kalsın edebiyatı yapmayın. Burası geyik muhabbeti yeri değil. Şarkıcı senin fikrine uymuyor diye böyle ulu orta karalayamazsın. Şimdi ben sana nice sanatçı geçinen insanların, nasıl vatandaşın kanını emdiğini anlatırsam küçük dilini yutarsın. Ben bu sanatçıyı solcu-sağcı diye sevmiyorum geyikleriyle çamur atma. Sağcı veya solcu; sanatçı kolay yetişmiyor bu memlekette. Ha diyorsan ki bana çakkıdı çukkudalar yetiyor, o zamanda onlar hakkında yorum yap. Çakallığın alemi yok, efendi ol.
    Konu emmi tarafından (06-08-2008 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düşünün bir ibrahim tatlıses gibi bir varlığa sahipsiniz ve pkk tarafından sizden para talep ediliyor ne yaparsınız para verip bu işten sıyrılmakmı istersiniz yoksa vermeyip her an bir suikastemi uğramak endişesi ile yaşamak istersiniz. buda bir varsayım...
    iddaa surecinde olan daha ıspatlanmadan bu tür konuları siteye getirip insanların milli hisleriyle oynamak
    saçmalıktan başka bir şey değil. bu site uydu bilgilerini paylaşım yerimi yoksa insanların duyguları ve siyasi görüşleri ile birbirine düşüren garabet sitesimi.
    siteyi yöneten kişiler bu tür yazılara nasıl müsade ediyorlar hayret ediyorum doğrusu.
    insanların karalandığı, siyasi düşünceleriden dolayı hakarete uğradığı, bildiğim başka bir site yok.
    saygılar
    Konu conker tarafından (04-08-2008 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hayinlere yardım edende en az onlar kadar haindir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akrebin etrafını ateşle çevir kendini zehirlesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edin yardımınızı edin.
    sıra sizede gelecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir de Ahmet Kaya da Ahmet Kaya diyenlerimiz var..Adam aponun resmi altında konserler vermiş.(yutube de var)...Uyanmamız lazım arkadaş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnanılır gibi değil. Hala aklım almıyor. Yıllardır ibonun türkülerini dinlerdim. Hiç inanasım gelmiyor. Şayet öyleyse kulaklarıma ve gözlerime acırım. Onun şarkı ve türküleriyle geçirdiğim zamanlara acırım. Teröre (Pkk'yaq) lanet okuyuşu varsa biri lütfen bildirsin. İnsanın aklına neler gelmiyor ki, ha sahi yardım yataklık yapanlar da varmı ki acaba C. Başkanının ifade ettiği gibi. İhmali olanların da yataklıkta payı olsa gerek. Demiyormuyuz hep korkulu rüya görmektense uyanık yatmak daha iyidir diye... Korkulu rüyayı göre göre uykuya dalıyoruz heyhaaat...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hani oralar BBG gibiydi. Büyük lokma ye ama, büyük söz söyleme dememişlermiydi bize... Bak parlak bir fikir geldi aklıma.... İnanın golfcuların içinde bu şehadet şerbetini kana kana içenleri kıskananlar bile vardır. Öyle Şehadetin bedeli ucuz filan, parayla alınır cinsten zannedenler yanıldıklarını bile hesap edemiyorlar. Belki o şehitler ne büyük ilahi ziyafetler içerisindedirler. Şayet kendilerini diri sananlar bunu bir anlayabilseler ş. yakınları kırk gün kırk gece bayram ederler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim bilmediğimiz kim bilir daha neler ve daha ne kişiler vardır...
    ayakta uyuyoruz Türk Halkı olarak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:46:
    Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bunlar bilinmeyen şeyler değil.Eksik bile yazılmış mesela ferhat tunç.Anlamadığım bir şey bu ibrahim tatlıses denen adamın bu eşkiyalara yardım ettiği biliniyor'da bizim bir çok vatandaşımız neden hala bu adamı tutup kasetlerine para verip konserlerine gidiyor hayret.
    sana katılıyorum ama bu liste çooook daha uzar ben show tv haberlerde yaklaşık 2 sene evvel Mahsun Kırmızıgül ün konservatuarda iken ülke dışında verdiği bi konser görüntüleri vardı ve o konserde güya pkk nın renklerini sembol eden puşiyi boynuna asıyo ve diyo ki aman bu görüntüler kimsenin eline geçmesin beni konservatuardan atarlar diyor. Biz bu kişiyi hala dinliyoruz. ŞAHSEN BEN NEFRET EDİYORUM.Dinlemem seyretmem.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri