Arkadaşlar Yeni cihaz almayı düşünüyorum sürekli softcamı olan veya güncel yazılımları olan veya başka özellikleride iyi olan bir cihaz istiyorum...önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar Yeni cihaz almayı düşünüyorum sürekli softcamı olan veya güncel yazılımları olan veya başka özellikleride iyi olan bir cihaz istiyorum...önerilerinizi bekliyorum
fiyat belirtirseniz daha iyi olur arkadaşım.250 ytl gibi düşünürseniz drembox 500 güzeldir veya ücret fazla derseniz 200 ytl ye next 2000 cx super plus ta alabilirsiniz
Fiyat fazla uçuk olmasında kart paylaşımı güncel softcam filan olan bir cihaz
bu şekilde istiyorsan dreambox 500 yada next in super plus serısı tam senlık fazlda bu konuda alternatifin yok sayılır. redline seol gibi cihazlar var uydudan guncellemeli ama benım sana tavsiyem ileriyi görebilmek istiosan kart paylaşımçı cihaz alman. yıllardır bu işin içindeyim zamanında kartlar vardı emular vardı ama paylaşım kadar uzun ömurlu olmadıllar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
next cıs super plus gerçektende her yönüyle süper uydu
DM 500 S alabilirsiniz.Cihaz demeye bin şahit ister her türlü istediginizi yapabilirsiniz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Zaten Ya Dreambox 500s Diyorlar yada Next 2000cx super plus..ben next almayı düşünüyorum kullanımı kolay diye..daha önce hiç dreambox kullanmadım sizce hangisini almalıyım
arkadaşım kesinlikle dreambox 500 öneriyorum boşa diğer markaları alıpda para harcamaya değmez bir kere allll ömür boyu kullan değiştirme ihtiyacı duymayacaksın ar
tık
şuhanda en güzeli redline kartlı ve artı uydudan güncelleme
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri