REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: Yeni Cihaz Önerileriniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    DM 500 S alabilirsiniz.Cihaz demeye bin şahit ister her türlü istediginizi yapabilirsiniz..
    Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım kesinlikle dreambox 500 öneriyorum boşa diğer markaları alıpda para harcamaya değmez bir kere allll ömür boyu kullan değiştirme ihtiyacı duymayacaksın ar
    tık
    arkadaşlarında söylediği gibi al dreambox kullanımına gelince alışırsın arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

humax..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eren55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Yeni cihaz almayı düşünüyorum sürekli softcamı olan veya güncel yazılımları olan veya başka özellikleride iyi olan bir cihaz istiyorum...önerilerinizi bekliyorum
    kesinlikle next 2000 cıs super plus başka tanımam usb den televizyonda müzik dinleme fotoğraf seyretme usb ye uydudan kayıt imkanı hızlı kanal geçişleri ve şifre çözmesi usb den yazılım ve softcam güncelleme kart okuyucu daha neler neler herşey var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

seoul 1180 fta hem ucuz hemde kaliteli hemde güncelemeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım en mükemmeli istiyorsan sky box alacaksın.Fiyatı fazla ama full başka söze gerek yok.Heryerde de bulmak mümkün degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

para ve huzur varsa dreambox,triple dragon,humax,gerisi boş

ama para yok huzurda yoksa seoul şu an en iyisi uydudan güncelle,kayıt olanagı,USB kart okuma özelligi,daha ne olsun.fiyatıda şeker gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next 2000 süper plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart HD li linux tabanlı cihaz.

600-650ytl.hd cihaz almak istiyorum linux tabanlı hangi cihaz olur.saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Eren55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Yeni cihaz almayı düşünüyorum sürekli softcamı olan veya güncel yazılımları olan veya başka özellikleride iyi olan bir cihaz istiyorum...önerilerinizi bekliyorum
    inpax2008ca&cı gerisi hikaye

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri