benim yok ama evim uygun olsaydı bir keçim olmasını çok isterdim...
Evet
Hayır
benim yok ama evim uygun olsaydı bir keçim olmasını çok isterdim...
benim evcil kene m var dermişim...![]()
Uzun süre balık besledim.Lepistes ve kılıçkuyruklarım vardı.Yavruladılar sayıları 200 ü buldu.Bir akşam ısıtıcı arıza yapmış,hepisi haşlanmış.Çok üzüldüm birdaha da kurmadım akvaryumu.Fakat çok zevkli ve dinlendirici bir uğraş şiddetle tavsiye ederim.Muhtelif zamanlarda Tavuk,papağan,muhabbet kuşu ve kedi besledim (Ankara kedisi )sayısız.hayvanları çok seviyorum napiim.Kalın sağlıcakla.
muhabbet kuşum var tek konuştuğu şey cimbom
Muhabbet kuşum vardı. 12 yaşındaydı. 2007 de öldü. Şuan için evde evcil hayvanım yok..
benim yok malesef...
Daha önceleri muhabbet kuşlarım vardı onlar evden firar edince, firar etmeyen iki tane kaplumbağa aldım,şimdilik onlarla idare ediyorum..ama köpekleri kuşları vede atları çok seviyorum,imkanım vede vaktim olsa beslemek isterdim....İnsanları sevmenin yolu hayvan sevgisinden geçermiş bunu unutmayalım,Canlı olan herşeye sevsekte sevmesekte değer verelim,koruyalım..bu hayvanda olabilir bitkide olabilir,ağaçta olabilir insanda....SEVELİM SEVELİM hep SEVELİM........Saygıyla....Burnubuyuk/Alzeyy
evet arkadaşlar benim bir kanarya vardı çok balan mıştım ona fakat hastalandı ve aniden öldühü için çok ey kilendim birdaha evcil hayvan almadım![]()
Evçil Hayvanlanımızın Yok Olma Sebebi Apartıman Katının Dördüncu Katı Olması Dolayesiyle. Evcil Hayvanımızın Olmamasına Ben Bu Konuda üzulüyorum. Eğer Dörduncu Katda Evcil Hayvan Beslersek Ona Zarar Vermiş Oluruz Evimiz Müstaki Ve Tek Katlı Olsaydı Ev Rahat Girip çıkabilirdi
benimde kuşlarım ve balıklarım var 3 tana muhabbet kuşum var 6 tanede balıklarım var![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri