Muhabbet kuşum vardı. 12 yaşındaydı. 2007 de öldü. Şuan için evde evcil hayvanım yok..
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
Muhabbet kuşum vardı. 12 yaşındaydı. 2007 de öldü. Şuan için evde evcil hayvanım yok..
benim yok malesef...
Daha önceleri muhabbet kuşlarım vardı onlar evden firar edince, firar etmeyen iki tane kaplumbağa aldım,şimdilik onlarla idare ediyorum..ama köpekleri kuşları vede atları çok seviyorum,imkanım vede vaktim olsa beslemek isterdim....İnsanları sevmenin yolu hayvan sevgisinden geçermiş bunu unutmayalım,Canlı olan herşeye sevsekte sevmesekte değer verelim,koruyalım..bu hayvanda olabilir bitkide olabilir,ağaçta olabilir insanda....SEVELİM SEVELİM hep SEVELİM........Saygıyla....Burnubuyuk/Alzeyy
Evçil Hayvanlanımızın Yok Olma Sebebi Apartıman Katının Dördüncu Katı Olması Dolayesiyle. Evcil Hayvanımızın Olmamasına Ben Bu Konuda üzulüyorum. Eğer Dörduncu Katda Evcil Hayvan Beslersek Ona Zarar Vermiş Oluruz Evimiz Müstaki Ve Tek Katlı Olsaydı Ev Rahat Girip çıkabilirdi
benimde kuşlarım ve balıklarım var 3 tana muhabbet kuşum var 6 tanede balıklarım var![]()
benimde kopegim var cok sadik oluyorlar ya
iki tane cennet papaganım var bir tanede muhatbet kuşum var insanları tanıdıkça hayvanları dahada çok sever oldum
Benim çocukluğumdan beri kedilerim, bıldırcınım, köpeğim oldu. Şu an ise
9 u japon 2 si vatoz 11 balığım var.
japonlar çok tatlı. vatoz bazan onları kovalıyor. Seyretmesi eğlenceli oluyor.
Hastalanıp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insanı çok üzüyor.
Ama, hayatın gerçeği bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatın bu en büyük gerçeğine de alıştırıyor.
Diğer yandan yukarıya alıntı yaptığım arkadaşı yanlış anlamadıysam, insanlar konusundaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Üstelik hayvanları tanıdıkça
insanları sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. İşte en somut örneği, yaşamaya başladığımız çevre felaketleri. Bunlara insanlar mı yoksa hayvanlar mı yol açıyor...:![]()
Evim müsait olsa bir köpek beslerdim.
kanatim odur ki
islam ülkelerinde hayvan ve doğaya karşı hassasiyetin olmayışı
bu da anket sonuçlarının evcil hayvan besleyenlerin sayısının az oluşunu
destekliyecektir
saygılar![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri