benim garip adlı bir kuşum var hiç kafese koymadık devamlı bizimle beraber yemek yiyiyor konuşuyor mükemmel bir kuş herkese böyle bir kuş tavsiye ederim
Evet
Hayır
benim garip adlı bir kuşum var hiç kafese koymadık devamlı bizimle beraber yemek yiyiyor konuşuyor mükemmel bir kuş herkese böyle bir kuş tavsiye ederim
selam arkadaşlar benim muhabet kuşum vardı yumurtadan 6 tane yavrusu oldu kimseye vermeye kıyamadım memlekete tatile giderken kardeşime bıraktım oada hepsini kaçırmış morelim çok bozuldu onun için birdaha beslemek istemiyorum.
uzun yıllardır güvercin besledim taaki askere gidene kadar. askere giderken bir tane muhabbet kuşum vardı. askerden geldiğimdede duruyordu. taki gecen sene ( 2007 nisan ) öldü. ama çok yaşlanmıştı.yani 9 sene yaşayan bir muhabbet kuşu çok nadir görünmüştür. ama artık yok. son 1 senedirde saf kan bir pekingesse almak istiyorum. Biraz zaman gecsin belki alırım.
Bu arada pekingesse bir süs köpeği ırkı..
![]()
benim köpeğim var adı kont
Evimde kanarya ve tavuklarım var. Ayrıca akvaryumda bulunmakta.
odada bir bataklık camışı mı beslesek acaba.ya da bir su aygırı..kedilerin köpeklerin evin içinde olmalarını doğru bulmuyorum.bir sürü bakteri tenya taşıyan hayvanların evde ne işi var.kıllarının yere dökülmesi bile tehlikle.
bizimde bi kedimiz var evde hayvan beslemek merhamet duygusunu cogaltır diye düşünüyorum
benimde kangal köpegim var arkadaslar
benim terier cinsi bir süs köpeyim var ama çok yaramaz
Aralık vermeden 30 yıl güvercin yetiştirdim,profosyenel olarak.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.Akvaryumum var,tetra cinsi balıklarımla vakit geçiriyorum artık.Fırsat olursa tekrar güvercin yetiştirmek isterim tabiiki.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri