REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanınız Varmı?

Katılımcı sayısı
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayır

480 70.28%
Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Evcil Hayvanınız Varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla ist gibi bir yerde imkansız gibi bir şey ama memlekette her çeşidi var ist malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde birtane kanaryam vardı çok iyi oluyordu kafesini açıyordum bizimle yemek yiyor içiyordu 7 yıl beraberdik. geçensene öldü ve çok üzüldüm birdaha eve hayvan almadım. gerçi iyi oluyordu. herkese saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım yok dösönmıyorum
    Konu sevki tarafından (05-08-2008 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: <

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde güvercinlerim var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim Bahçede 13 Adet Kedi Var Bunlardan 2 Tane Büyük 11 Adet Ise Yavru Bunlara Yemek Artıklarından Artanları Veriyoruz özel Kapları Var Su Kapımız Var. Ayrıca Komşularda Kasap Artığı Gibi Yiyecekler Veriyor Işte Bunlarlan Hayvan Merekımızı Alıyoruz. Bu Hayvanlar Eskiden Bizlerden Yardım Almadan Besleniyordu Ancak Bu Belediyenin Yapmış Olduğu Kapalı çöp Kutularından Hayvanlar Hiç Bir şekilde Yiyecek Bulamıyor.onun Için Elimizden Geldiği Kadar Karınca Kararınca Bu Hayvanlarla Ilgileniyoruz Sevaptır Her Kardeşimiz Böyle Yapsa Bu Hayvanlar Aç Kalmaz Hepinize Sonsuz Teşekkürler Hepinizi Seviyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla benim evcil hayvanim yok ama olsun isterdim söyle sivas kangal gibi bir köpek ama onada müsait yer olmasi lazim degilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 adet singapur kaplumbağamız var oğlum bakıyor hesapta tüm sorumluluk eşimle benim üzerimde)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde saf kan bir kangal köpegim var çok sadık ve iyi bir arkadaş ama yabancıları pek sevmiyohayvan beslemek gerçekten önemli insanda sevgi merhamet sorumluluk gibi duyguların olgunlaşmasında yardımcı oluyor.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

var ama fazla zaman ayıramıyorum malesef. Hayvan beslemek güzel bi şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayvan ve doğa sever birisi olarak birkaç tane kedinin beslenme ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum,yazın sıcak günlerinde su ihtiyaçları daha önemli olduğundan evimin bahçesine su dolu kaplar koyuyorum her tür hayvan içebilsin diye.
    Konu m.alidede tarafından (06-08-2008 Saat 09:20 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 9/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri