REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanınız Varmı?

Katılımcı sayısı
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayır

480 70.28%
Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Evcil Hayvanınız Varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Evcil Hayvanınız Varmı?

Arkadaşlar bu haftaki anket konumuz evcil hayvanlar olsun istedik.Herkesin vardır evinde besledigi yada bahçesinde besledigi hayvanlar.

Ayrıca beslemek isteyipte korktugu evcil hayvanlarda var tabi hem ankete dökmek istedim hemde beslediginiz hayvanların genel özellliklerini ne egitim verdiginizi burada yazabilirsiniz.

Anket standardı 7 gün oldugu için yorumlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyoruz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlk yorumu ben yazıyım bizim 3 kedimiz var biri anne 2 tane yavrusu.Gerçi yavrular büyüdü ama gercekten sadık hayvanlar evden gitmiyorlar biryerlere gitseler bile hemen geliyorlar.Yemek olarak ekmeğe alışmadıkları için yemiyorlar..

Bir tanesi benle kalıyor sürekli pc basında surekli ne yapıyor diye bana bakıyor surekli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım yok ama bir köpeğim olsun isterdım.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla serkan usta evcil hayvanımız yok
    ama etraf evcil kedilerle dolu yeterki biraz yüz ver tamam artık arkasıda geliyor
    başım bu kedilerle büyük derte zaten yanı başımızda birisi ane oldu 4 tanemidir allah bilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim yok ama bi kedim olsun isterdim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bir oğlum var adı betoş buda resimleri

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizdede kamplumbağa var,yarın söz veriyorum resimleri ekleyecem..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim bir köpeğim var adı zeytin onunla zaman zaman konuşuruz size biraz garip gelebilir ama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim balıklarım var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar benimde iki tane balığım var ve onlarla konuşurum. Sesimi duydukları anda hemen akvaryumun üstüne su yüzeyine çıkıyorlar. Ve ben onlarla konuşuyorum. Kerataların ağızları bıcır bıcır ediyor amma anlamıyorum. Anladığım tek şey yemek istemeleri. Bayılıyorum onların yem istemelerine. Ha birde apartmana bir ana kedi kazandırdım bu yıl. Çatı katında doğum yapamasına ve beslenmesine yardımcı oldum. Birgün okuldan gelince ana kapının önünde bu kediyi yatar buldum. İstiyor ki birisi kapıyı açsında ben içeri gireyim. Hamile o sıralarda. Kapıyı açtım ve onu önüm sıra 5. katın çatısına kadar çıkardım.. Ve eşime dedim ki: Bu kedi doğum yapıp yavrularını büyütünceye kadar burda beslenecek. Öylede yaptık. Şimdi yumuk yumuk iki tane yavrusu var. Onları çıkıp seviyorum. Hayvanlarla dostluk daha bir başka oluyor be arkadaşlar inanın.
    Saygılar.

Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri