muhabbet kuşum var arkadaşlar adı çıtır herkese tavsiye ederim.
Evet
Hayır
muhabbet kuşum var arkadaşlar adı çıtır herkese tavsiye ederim.
bundan 4 sene önce konuşan muhabet kuşumuz vardı malesef öldü.Ama yerim müsait olduğu zaman yapacağım ilk işlerden biri köpek almak.
olmasını isterdim ama bekamadım iki defasına kuş aldım ikisinde öldüler
yok ama köpekleri çok severim olsun isterdim.
malesef yok
Evet bendede 2 adet muhabet kuş var pazar günleri onların temizliği ile zaman geçirmeye çalışıyorum başkada evcil olarak hayavan beslemiyorum
muhabbet kuşumuz vardı oda öldü.
benim garip adlı bir kuşum var hiç kafese koymadık devamlı bizimle beraber yemek yiyiyor konuşuyor mükemmel bir kuş herkese böyle bir kuş tavsiye ederim
selam arkadaşlar benim muhabet kuşum vardı yumurtadan 6 tane yavrusu oldu kimseye vermeye kıyamadım memlekete tatile giderken kardeşime bıraktım oada hepsini kaçırmış morelim çok bozuldu onun için birdaha beslemek istemiyorum.
uzun yıllardır güvercin besledim taaki askere gidene kadar. askere giderken bir tane muhabbet kuşum vardı. askerden geldiğimdede duruyordu. taki gecen sene ( 2007 nisan ) öldü. ama çok yaşlanmıştı.yani 9 sene yaşayan bir muhabbet kuşu çok nadir görünmüştür. ama artık yok. son 1 senedirde saf kan bir pekingesse almak istiyorum. Biraz zaman gecsin belki alırım.
Bu arada pekingesse bir süs köpeği ırkı..
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri