REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanınız Varmı?

Katılımcı sayısı
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayır

480 70.28%
Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Evcil Hayvanınız Varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim köpeğim var adı kont

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hayvan sevgisi

Evimde kanarya ve tavuklarım var. Ayrıca akvaryumda bulunmakta.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

odada bir bataklık camışı mı beslesek acaba.ya da bir su aygırı.. kedilerin köpeklerin evin içinde olmalarını doğru bulmuyorum.bir sürü bakteri tenya taşıyan hayvanların evde ne işi var.kıllarının yere dökülmesi bile tehlikle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizimde bi kedimiz var evde hayvan beslemek merhamet duygusunu cogaltır diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benimde kangal köpegim var arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim terier cinsi bir süs köpeyim var ama çok yaramaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aralık vermeden 30 yıl güvercin yetiştirdim,profosyenel olarak.bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım.Akvaryumum var,tetra cinsi balıklarımla vakit geçiriyorum artık.Fırsat olursa tekrar güvercin yetiştirmek isterim tabiiki.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende balık var akvaryumda beştane renkli renkliler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende sarı muhabbet kuşu var adını kızım koydu (limon)şu andada omuzumda ona ıslık çalmayı öğrettim ben nasıl çalıyorsam aynısını yapıyor on kelimelik arşivi var en güzel söylediği kelime aşkım babiş akşam işten geldiğimde benim geldiğimi anlıyor daha kapıdan girmeden öğrettiğim ıslıkla ciyak ciyak bağırıyor
    hayatta ençok olmasını istediğim şeyde hayvanların dillerinden anlamak çünki bizinsanlar bir şekilde derdimizi sıkıntımızı sevincimizi söyleyip anlatabiliyoruz onlar öyle değil onlarında sıkıntısı hastalığı derdi olur onların konuşmasını anlayıp ilgilenmek isterdim hani derler ya ağzı var dili yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aleks27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki tane cennet papaganım var bir tanede muhatbet kuşum var insanları tanıdıkça hayvanları dahada çok sever oldum
    Benim çocukluğumdan beri kedilerim, bıldırcınım, köpeğim oldu. Şu an ise
    9 u japon 2 si vatoz 11 balığım var.
    japonlar çok tatlı. vatoz bazan onları kovalıyor. Seyretmesi eğlenceli oluyor.
    Hastalanıp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insanı çok üzüyor.
    Ama, hayatın gerçeği bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatın bu en büyük gerçeğine de alıştırıyor.

Diğer yandan yukarıya alıntı yaptığım arkadaşı yanlış anlamadıysam, insanlar konusundaki düşüncelerine tamamen katılıyorum. Üstelik hayvanları tanıdıkça
    insanları sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. İşte en somut örneği, yaşamaya başladığımız çevre felaketleri. Bunlara insanlar mı yoksa hayvanlar mı yol açıyor...:

Sayfa 8/12 İlkİlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri