Muhabbet kuþum vardý. 12 yaþýndaydý. 2007 de öldü. Þuan için evde evcil hayvaným yok..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Muhabbet kuþum vardý. 12 yaþýndaydý. 2007 de öldü. Þuan için evde evcil hayvaným yok..
benim yok malesef...
Daha önceleri muhabbet kuþlarým vardý onlar evden firar edince, firar etmeyen iki tane kaplumbaða aldým,þimdilik onlarla idare ediyorum..ama köpekleri kuþlarý vede atlarý çok seviyorum,imkaným vede vaktim olsa beslemek isterdim....Ýnsanlarý sevmenin yolu hayvan sevgisinden geçermiþ bunu unutmayalým,Canlý olan herþeye sevsekte sevmesekte deðer verelim,koruyalým..bu hayvanda olabilir bitkide olabilir,aðaçta olabilir insanda....SEVELÝM SEVELÝM hep SEVELÝM........Saygýyla....Burnubuyuk/Alzeyy
Evçil Hayvanlanýmýzýn Yok Olma Sebebi Apartýman Katýnýn Dördüncu Katý Olmasý Dolayesiyle. Evcil Hayvanýmýzýn Olmamasýna Ben Bu Konuda üzulüyorum. Eðer Dörduncu Katda Evcil Hayvan Beslersek Ona Zarar Vermiþ Oluruz Evimiz Müstaki Ve Tek Katlý Olsaydý Ev Rahat Girip çýkabilirdi
benimde kuþlarým ve balýklarým var 3 tana muhabbet kuþum var 6 tanede balýklarým var![]()
benimde kopegim var cok sadik oluyorlar ya
iki tane cennet papaganým var bir tanede muhatbet kuþum var insanlarý tanýdýkça hayvanlarý dahada çok sever oldum
Benim çocukluðumdan beri kedilerim, býldýrcýným, köpeðim oldu. Þu an ise
9 u japon 2 si vatoz 11 balýðým var.
japonlar çok tatlý. vatoz bazan onlarý kovalýyor. Seyretmesi eðlenceli oluyor.
Hastalanýp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insaný çok üzüyor.
Ama, hayatýn gerçeði bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatýn bu en büyük gerçeðine de alýþtýrýyor.
Diðer yandan yukarýya alýntý yaptýðým arkadaþý yanlýþ anlamadýysam, insanlar konusundaki düþüncelerine tamamen katýlýyorum. Üstelik hayvanlarý tanýdýkça
insanlarý sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. Ýþte en somut örneði, yaþamaya baþladýðýmýz çevre felaketleri. Bunlara insanlar mý yoksa hayvanlar mý yol açýyor...:![]()
Evim müsait olsa bir köpek beslerdim.
kanatim odur ki
islam ülkelerinde hayvan ve doðaya karþý hassasiyetin olmayýþý
bu da anket sonuçlarýnýn evcil hayvan besleyenlerin sayýsýnýn az oluþunu
destekliyecektir
saygýlar![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri