Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayýr

480 70.28%
Sayfa 9/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende balýk var akvaryumda beþtane renkli renkliler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende sarý muhabbet kuþu var adýný kýzým koydu (limon)þu andada omuzumda ona ýslýk çalmayý öðrettim ben nasýl çalýyorsam aynýsýný yapýyor on kelimelik arþivi var en güzel söylediði kelime aþkým babiþ akþam iþten geldiðimde benim geldiðimi anlýyor daha kapýdan girmeden öðrettiðim ýslýkla ciyak ciyak baðýrýyor
    hayatta ençok olmasýný istediðim þeyde hayvanlarýn dillerinden anlamak çünki bizinsanlar bir þekilde derdimizi sýkýntýmýzý sevincimizi söyleyip anlatabiliyoruz onlar öyle deðil onlarýnda sýkýntýsý hastalýðý derdi olur onlarýn konuþmasýný anlayýp ilgilenmek isterdim hani derler ya aðzý var dili yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla ist gibi bir yerde imkansýz gibi bir þey ama memlekette her çeþidi var ist malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde birtane kanaryam vardý çok iyi oluyordu kafesini açýyordum bizimle yemek yiyor içiyordu 7 yýl beraberdik. geçensene öldü ve çok üzüldüm birdaha eve hayvan almadým. gerçi iyi oluyordu. herkese saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beným yok dösönmýyorum
    Konu sevki tarafýndan (06-08-2008 Saat 00:00 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: <

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde güvercinlerim var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizim Bahçede 13 Adet Kedi Var Bunlardan 2 Tane Büyük 11 Adet Ise Yavru Bunlara Yemek Artýklarýndan Artanlarý Veriyoruz özel Kaplarý Var Su Kapýmýz Var. Ayrýca Komþularda Kasap Artýðý Gibi Yiyecekler Veriyor Iþte Bunlarlan Hayvan Merekýmýzý Alýyoruz. Bu Hayvanlar Eskiden Bizlerden Yardým Almadan Besleniyordu Ancak Bu Belediyenin Yapmýþ Olduðu Kapalý çöp Kutularýndan Hayvanlar Hiç Bir þekilde Yiyecek Bulamýyor.onun Için Elimizden Geldiði Kadar Karýnca Kararýnca Bu Hayvanlarla Ilgileniyoruz Sevaptýr Her Kardeþimiz Böyle Yapsa Bu Hayvanlar Aç Kalmaz Hepinize Sonsuz Teþekkürler Hepinizi Seviyoruz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla benim evcil hayvanim yok ama olsun isterdim söyle sivas kangal gibi bir köpek ama onada müsait yer olmasi lazim degilmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

4 adet singapur kaplumbaðamýz var oðlum bakýyor hesapta tüm sorumluluk eþimle benim üzerimde)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde saf kan bir kangal köpegim var çok sadýk ve iyi bir arkadaþ ama yabancýlarý pek sevmiyohayvan beslemek gerçekten önemli insanda sevgi merhamet sorumluluk gibi duygularýn olgunlaþmasýnda yardýmcý oluyor.....

Sayfa 9/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri