Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayýr

480 70.28%
Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Arkadaþlar bu haftaki anket konumuz evcil hayvanlar olsun istedik.Herkesin vardýr evinde besledigi yada bahçesinde besledigi hayvanlar.

Ayrýca beslemek isteyipte korktugu evcil hayvanlarda var tabi hem ankete dökmek istedim hemde beslediginiz hayvanlarýn genel özellliklerini ne egitim verdiginizi burada yazabilirsiniz.

Anket standardý 7 gün oldugu için yorumlarýnýzý ve düþüncelerinizi bekliyoruz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlk yorumu ben yazýyým bizim 3 kedimiz var biri anne 2 tane yavrusu.Gerçi yavrular büyüdü ama gercekten sadýk hayvanlar evden gitmiyorlar biryerlere gitseler bile hemen geliyorlar.Yemek olarak ekmeðe alýþmadýklarý için yemiyorlar..

Bir tanesi benle kalýyor sürekli pc basýnda surekli ne yapýyor diye bana bakýyor surekli
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beným yok ama bir köpeðim olsun isterdým.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla serkan usta evcil hayvanýmýz yok
    ama etraf evcil kedilerle dolu yeterki biraz yüz ver tamam artýk arkasýda geliyor
    baþým bu kedilerle büyük derte zaten yaný baþýmýzda birisi ane oldu 4 tanemidir allah bilir..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim yok ama bi kedim olsun isterdim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet bir oðlum var adý betoþ buda resimleri

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizdede kamplumbaða var,yarýn söz veriyorum resimleri ekleyecem..!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim bir köpeðim var adý zeytin onunla zaman zaman konuþuruz size biraz garip gelebilir ama

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim balýklarým var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar benimde iki tane balýðým var ve onlarla konuþurum. Sesimi duyduklarý anda hemen akvaryumun üstüne su yüzeyine çýkýyorlar. Ve ben onlarla konuþuyorum. Keratalarýn aðýzlarý býcýr býcýr ediyor amma anlamýyorum. Anladýðým tek þey yemek istemeleri. Bayýlýyorum onlarýn yem istemelerine. Ha birde apartmana bir ana kedi kazandýrdým bu yýl. Çatý katýnda doðum yapamasýna ve beslenmesine yardýmcý oldum. Birgün okuldan gelince ana kapýnýn önünde bu kediyi yatar buldum. Ýstiyor ki birisi kapýyý açsýnda ben içeri gireyim. Hamile o sýralarda. Kapýyý açtým ve onu önüm sýra 5. katýn çatýsýna kadar çýkardým.. Ve eþime dedim ki: Bu kedi doðum yapýp yavrularýný büyütünceye kadar burda beslenecek. Öylede yaptýk. Þimdi yumuk yumuk iki tane yavrusu var. Onlarý çýkýp seviyorum. Hayvanlarla dostluk daha bir baþka oluyor be arkadaþlar inanýn.
    Saygýlar.

Sayfa 1/12 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri