benim yok ama evim uygun olsaydý bir keçim olmasýný çok isterdim...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
benim yok ama evim uygun olsaydý bir keçim olmasýný çok isterdim...
benim evcil kene m var dermiþim...![]()
Uzun süre balýk besledim.Lepistes ve kýlýçkuyruklarým vardý.Yavruladýlar sayýlarý 200 ü buldu.Bir akþam ýsýtýcý arýza yapmýþ,hepisi haþlanmýþ.Çok üzüldüm birdaha da kurmadým akvaryumu.Fakat çok zevkli ve dinlendirici bir uðraþ þiddetle tavsiye ederim.Muhtelif zamanlarda Tavuk,papaðan,muhabbet kuþu ve kedi besledim (Ankara kedisi )sayýsýz.hayvanlarý çok seviyorum napiim.Kalýn saðlýcakla.
muhabbet kuþum var tek konuþtuðu þey cimbom
Muhabbet kuþum vardý. 12 yaþýndaydý. 2007 de öldü. Þuan için evde evcil hayvaným yok..
benim yok malesef...
Daha önceleri muhabbet kuþlarým vardý onlar evden firar edince, firar etmeyen iki tane kaplumbaða aldým,þimdilik onlarla idare ediyorum..ama köpekleri kuþlarý vede atlarý çok seviyorum,imkaným vede vaktim olsa beslemek isterdim....Ýnsanlarý sevmenin yolu hayvan sevgisinden geçermiþ bunu unutmayalým,Canlý olan herþeye sevsekte sevmesekte deðer verelim,koruyalým..bu hayvanda olabilir bitkide olabilir,aðaçta olabilir insanda....SEVELÝM SEVELÝM hep SEVELÝM........Saygýyla....Burnubuyuk/Alzeyy
evet arkadaþlar benim bir kanarya vardý çok balan mýþtým ona fakat hastalandý ve aniden öldühü için çok ey kilendim birdaha evcil hayvan almadým![]()
Evçil Hayvanlanýmýzýn Yok Olma Sebebi Apartýman Katýnýn Dördüncu Katý Olmasý Dolayesiyle. Evcil Hayvanýmýzýn Olmamasýna Ben Bu Konuda üzulüyorum. Eðer Dörduncu Katda Evcil Hayvan Beslersek Ona Zarar Vermiþ Oluruz Evimiz Müstaki Ve Tek Katlý Olsaydý Ev Rahat Girip çýkabilirdi
benimde kuþlarým ve balýklarým var 3 tana muhabbet kuþum var 6 tanede balýklarým var![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri