ben hayhanlari severim evcil dediginiz zaman sadec kedi kopekmi yokso koyun keci inek at esekmi ben koyun keci inegi birde kangan kopegim olsun isterim suan bir kedimiz var.rustu .fransa
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
ben hayhanlari severim evcil dediginiz zaman sadec kedi kopekmi yokso koyun keci inek at esekmi ben koyun keci inegi birde kangan kopegim olsun isterim suan bir kedimiz var.rustu .fransa
iki tane kanaryam oldu ve zamanla öldü
bidaha üzülmemek için ailece evde þimdilik beslemiyoruz.
bende 2 adet muhabbet kuþu
iki akvaryum biri ciklet biri tropikal
2 adet pitbull cinsi köpek
birde buðün gelen güvercin var ama dururmu bilmem
![]()
bendede 3,5aylýk maskeli pitbull yavrusu ve 1mt lik akvaryum var balýklarda karma ciklit besliyorum balýklar :4papagan::2portakal anaç 2de yavrusu::2sarý prenses::2paslý prenses:2mavi prenses::2zebra:1vatoz:::4kolýka mýasa
"Medeni olmayan milletler, medeni olanlarýn ayaklarý altýnda kalmaya mahkumdur." KEMAL ATATÜRK
:49:
benim bir köpeðim var adý çakýr.
muhabbet kuþum vardý geçen ay 13 yaþýnda öldü.aileden biri gibiydi konuþuyordu.ailece çok üzüldük oyüzden þimdilik baþka hayvan düþünmüyoruz.
Hayvanýn eniyisi kangal veya karabaþ türk çoban köpeði oda bahçede beslenenidir. Bir bahçem olursa neden olmasýn.
aynen 2 tane balýðým var ist de.samsunda ise evimde beslediðim köpeðim var![]()
evet arkadaþlar bizimde köydeki evimizde 1 kurt köpeðimiz var
benim leyd adýnda boxr köpegim vardý 2 ay önce çaldýlar.þimdi ona benzeyen bir tane daha alacagým.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri