Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Katýlýmcý sayýsý
683. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

203 29.72%
  • Hayýr

480 70.28%
Sayfa 4/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon
112 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Evcil Hayvanýnýz Varmý?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim yok ama evim uygun olsaydý bir keçim olmasýný çok isterdim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim evcil kene m var dermiþim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Uzun süre balýk besledim.Lepistes ve kýlýçkuyruklarým vardý.Yavruladýlar sayýlarý 200 ü buldu.Bir akþam ýsýtýcý arýza yapmýþ,hepisi haþlanmýþ.Çok üzüldüm birdaha da kurmadým akvaryumu.Fakat çok zevkli ve dinlendirici bir uðraþ þiddetle tavsiye ederim.Muhtelif zamanlarda Tavuk,papaðan,muhabbet kuþu ve kedi besledim (Ankara kedisi )sayýsýz.hayvanlarý çok seviyorum napiim.Kalýn saðlýcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

muhabbet kuþum var tek konuþtuðu þey cimbom

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhabbet kuþum vardý. 12 yaþýndaydý. 2007 de öldü. Þuan için evde evcil hayvaným yok..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim yok malesef...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha önceleri muhabbet kuþlarým vardý onlar evden firar edince, firar etmeyen iki tane kaplumbaða aldým,þimdilik onlarla idare ediyorum..ama köpekleri kuþlarý vede atlarý çok seviyorum,imkaným vede vaktim olsa beslemek isterdim....Ýnsanlarý sevmenin yolu hayvan sevgisinden geçermiþ bunu unutmayalým,Canlý olan herþeye sevsekte sevmesekte deðer verelim,koruyalým..bu hayvanda olabilir bitkide olabilir,aðaçta olabilir insanda....SEVELÝM SEVELÝM hep SEVELÝM........Saygýyla....Burnubuyuk/Alzeyy

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþlar benim bir kanarya vardý çok balan mýþtým ona fakat hastalandý ve aniden öldühü için çok ey kilendim birdaha evcil hayvan almadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evçil Hayvanlanýmýzýn Yok Olma Sebebi Apartýman Katýnýn Dördüncu Katý Olmasý Dolayesiyle. Evcil Hayvanýmýzýn Olmamasýna Ben Bu Konuda üzulüyorum. Eðer Dörduncu Katda Evcil Hayvan Beslersek Ona Zarar Vermiþ Oluruz Evimiz Müstaki Ve Tek Katlý Olsaydý Ev Rahat Girip çýkabilirdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benimde kuþlarým ve balýklarým var 3 tana muhabbet kuþum var 6 tanede balýklarým var

Sayfa 4/12 ÝlkÝlk 123456789101112 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri