muhabbet kuþum var arkadaþlar adý çýtýr herkese tavsiye ederim.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
muhabbet kuþum var arkadaþlar adý çýtýr herkese tavsiye ederim.
bundan 4 sene önce konuþan muhabet kuþumuz vardý malesef öldü.Ama yerim müsait olduðu zaman yapacaðým ilk iþlerden biri köpek almak.
olmasýný isterdim ama bekamadým iki defasýna kuþ aldým ikisinde öldüler
yok ama köpekleri çok severim olsun isterdim.
malesef yok
Evet bendede 2 adet muhabet kuþ var pazar günleri onlarýn temizliði ile zaman geçirmeye çalýþýyorum baþkada evcil olarak hayavan beslemiyorum
muhabbet kuþumuz vardý oda öldü.
benim garip adlý bir kuþum var hiç kafese koymadýk devamlý bizimle beraber yemek yiyiyor konuþuyor mükemmel bir kuþ herkese böyle bir kuþ tavsiye ederim
selam arkadaþlar benim muhabet kuþum vardý yumurtadan 6 tane yavrusu oldu kimseye vermeye kýyamadým memlekete tatile giderken kardeþime býraktým oada hepsini kaçýrmýþ morelim çok bozuldu onun için birdaha beslemek istemiyorum.
uzun yýllardýr güvercin besledim taaki askere gidene kadar. askere giderken bir tane muhabbet kuþum vardý. askerden geldiðimdede duruyordu. taki gecen sene ( 2007 nisan ) öldü. ama çok yaþlanmýþtý.yani 9 sene yaþayan bir muhabbet kuþu çok nadir görünmüþtür. ama artýk yok. son 1 senedirde saf kan bir pekingesse almak istiyorum. Biraz zaman gecsin belki alýrým.
Bu arada pekingesse bir süs köpeði ýrký..
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri