benim köpeðim var adý kont
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
benim köpeðim var adý kont
Evimde kanarya ve tavuklarým var. Ayrýca akvaryumda bulunmakta.
odada bir bataklýk camýþý mý beslesek acaba.ya da bir su aygýrý..kedilerin köpeklerin evin içinde olmalarýný doðru bulmuyorum.bir sürü bakteri tenya taþýyan hayvanlarýn evde ne iþi var.kýllarýnýn yere dökülmesi bile tehlikle.
bizimde bi kedimiz var evde hayvan beslemek merhamet duygusunu cogaltýr diye düþünüyorum
benimde kangal köpegim var arkadaslar
benim terier cinsi bir süs köpeyim var ama çok yaramaz
Aralýk vermeden 30 yýl güvercin yetiþtirdim,profosyenel olarak.bazý nedenlerden dolayý býrakmak zorunda kaldým.Akvaryumum var,tetra cinsi balýklarýmla vakit geçiriyorum artýk.Fýrsat olursa tekrar güvercin yetiþtirmek isterim tabiiki.
bende balýk var akvaryumda beþtane renkli renkliler
bende sarý muhabbet kuþu var adýný kýzým koydu (limon)þu andada omuzumda ona ýslýk çalmayý öðrettim ben nasýl çalýyorsam aynýsýný yapýyor on kelimelik arþivi var en güzel söylediði kelime aþkým babiþ akþam iþten geldiðimde benim geldiðimi anlýyor daha kapýdan girmeden öðrettiðim ýslýkla ciyak ciyak baðýrýyor
hayatta ençok olmasýný istediðim þeyde hayvanlarýn dillerinden anlamak çünki bizinsanlar bir þekilde derdimizi sýkýntýmýzý sevincimizi söyleyip anlatabiliyoruz onlar öyle deðil onlarýnda sýkýntýsý hastalýðý derdi olur onlarýn konuþmasýný anlayýp ilgilenmek isterdim hani derler ya aðzý var dili yok
Benim çocukluðumdan beri kedilerim, býldýrcýným, köpeðim oldu. Þu an ise
9 u japon 2 si vatoz 11 balýðým var.
japonlar çok tatlý. vatoz bazan onlarý kovalýyor. Seyretmesi eðlenceli oluyor.
Hastalanýp öldükleri de oluyor tabiki. Bu da insaný çok üzüyor.
Ama, hayatýn gerçeði bu. Belki de hayvan beslemek bizleri hayatýn bu en büyük gerçeðine de alýþtýrýyor.
Diðer yandan yukarýya alýntý yaptýðým arkadaþý yanlýþ anlamadýysam, insanlar konusundaki düþüncelerine tamamen katýlýyorum. Üstelik hayvanlarý tanýdýkça
insanlarý sevmek bir yana, onlardan nefret eder hale geliyorsunuz. Ýþte en somut örneði, yaþamaya baþladýðýmýz çevre felaketleri. Bunlara insanlar mý yoksa hayvanlar mý yol açýyor...:![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri