Herkese selamlar
Benim de balýklarým var
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Herkese selamlar
Benim de balýklarým var
guvercýnlerým var.
:49: bir kedim bile yok![]()
![]()
benim bir sevimli kedim var
canlar kendime zor bakýyorum birde hayvana niye eziyet edeyim.
Evet benim de evcil hayvaným var 6 yaþýnda van kedisi ares 4 aylýk chawe chawe bugün aþýsýný yaptýrdýk ve 80 cm lik akvaryumumda cikletlerim var biz onlarla çok mutluyuz tek zararý kedi köpek tüyü balýlarýnda zaman zaman su deðiþimi ve beslenmesi onlarý kolay olmuyor bir yere býrakýp gitmek geride sadece balýklarý býrakýyoruz olsun biz onlarla mutluyuz sevgi veriyor dünyaya bakýþý deðiþtiriyor mutluyuz onlarla iyiki varlar hayatýmda.![]()
![]()
![]()
![]()
:45: :45: :45: hers bir hayvan baksa bence iki ayaklý hayvanlardan daha sevgi dolu olduðunu anlar bunca insan sevgiyle kal...
benýmde cont adýnda rottweýller cýnsý 17 aylýk býr kopegým var.ben kopeklerý severým bakýmý zor olan ama dost canlýsý olan hayvanlardýr.tabýký egýtým verýlmesý ve sosyallesmesý sartý ýle yoksa sýlah kadar tehlýkelý olabýlýyorlar...
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Konu ersel tarafýndan (08-08-2008 Saat 11:30 ) deðiþtirilmiþtir.
benim yok maalesef kiracý olduðum için bakamýyorum. ama tavuk -tavþan gibi hayvanlara bakmayý severim
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
benimde bir tane belçika kurdum var 2 yaþýnda bir diþi bide akvaryumum var
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri